Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8119 8120 8121 8122 8123 8124 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

opcy

PostPosted: Sat Feb 26, 2005 4:13 pm

Prinee

kurde stressed nie znam go NAPRAWDĘ nie mam pojęcia kto to jest razz

skończmy tę agonię....
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
PostPosted: Sat Feb 26, 2005 4:14 pm

Kukus
Prinee
z bólem musze przyznać, że niewiedza i ignorancja też jest ostatnimi czasy TRENDY... lubie dobrze wyglądać i czuć się w towarzystwie... ale jeśli takie są teraz warunki tego to ja nie chcę być trendy, ni-chu-iaaaaaaaa...

nawiasem mówiąc ostatnio usłyszałem tekst, że Ernest Hemingway to brytyjski reżyser z lat '30 gonk
scream scream scream

eddh

M-Teen

PostPosted: Sat Feb 26, 2005 4:15 pm

DZIENNIK Z BOLIWII!!! mam zamiar to wypozyczyć od razu w poniedziałek! czekałam na to cały tydzień!

miał o wiele lepsze zdjęcia.. czemu ta akurat została tak spopularyzowana?
PostPosted: Sat Feb 26, 2005 4:16 pm

M-Teen
DZIENNIK Z BOLIWII!!! mam zamiar to wypozyczyć od razu w poniedziałek! czekałam na to cały tydzień!

a nie lepiej do kina na to iść ? razz

Dobra, juz wiem kto to jest razz (serio ;])

eddh

M-Teen

PostPosted: Sat Feb 26, 2005 4:17 pm

opcy
Prinee

skończmy tę agonię....
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

biggrin biggrin biggrin
PostPosted: Sat Feb 26, 2005 4:18 pm

Prinee
Kukus
Prinee
z bólem musze przyznać, że niewiedza i ignorancja też jest ostatnimi czasy TRENDY... lubie dobrze wyglądać i czuć się w towarzystwie... ale jeśli takie są teraz warunki tego to ja nie chcę być trendy, ni-chu-iaaaaaaaa...

nawiasem mówiąc ostatnio usłyszałem tekst, że Ernest Hemingway to brytyjski reżyser z lat '30 gonk
scream scream scream
ty... ty... ty... skoro nie wiesz rzeczy elementarnych to się nie stawiaj, młoda... jako przedstawiciel grupy wymierającej [młodzież z szacunkiem dla sztuki i kultury] czuję się w obowiązku edukowania otoczenia... podobnie jak moi świetni koledzy... a częścią tej misji jest potępianie i wyśmiewanie ignorancji i pogoni za trendami z pominięciem rozwoju duchowego i intelektualnego

Kukus

opcy

M-Teen

bo to zdjecie jest trendi!

Musze NIESTETY IŚĆ! A szkoda.. chetnie bym pogadała o Che <3 sad

buuuuu

*pstryk, pstryk, ulatnia sie w kłębach sowitego szarego dymu, po czym ten rozrzedzony także znika za jakiś czas*

M-Teen

MissTao
Crew

PostPosted: Sat Feb 26, 2005 4:19 pm

Kukus
w ramach alternatywy proponuję oDC 5.31 i namierzenie na nim huba Polish ASK Zone blaugh

raczej podziekuje... DC jest evil, a wszelkie huby nawiedzone - dostaje bana za zywota xd

a Che rzeczywiscie mial ciezko - taki romansik z Madonna mogl sie dac we znaki... blaugh
PostPosted: Sat Feb 26, 2005 4:21 pm

Kukus
ty... ty... ty... skoro nie wiesz rzeczy elementarnych to się nie stawiaj, młoda... jako przedstawiciel grupy wymierającej [młodzież z szacunkiem dla sztuki i kultury] czuję się w obowiązku edukowania otoczenia... podobnie jak moi świetni koledzy... a częścią tej misji jest potępianie i wyśmiewanie ignorancji i pogoni za trendami z pominięciem rozwoju duchowego i intelektualnego

ja tam nie mam poczucia misji....
jak sie dostanie w pysk wolnym rynkiem to sie traci czas na takie luksusy..

opcy

Kukus

PostPosted: Sat Feb 26, 2005 4:21 pm

opcy
M-Teen

jest takie surowe... w dzisiejszych czasach sterylnych punków i mody na mrok takie rzeczy się sprzedają... choć idioci kupią wszystko... przykład --> zgiąłem widelec i zrobiłem sobie z niego branzoletkę [z nudów] a mój kumpel odkupił go ode mnie za 50 pln
PostPosted: Sat Feb 26, 2005 4:24 pm

Kukus
opcy
M-Teen

jest takie surowe... w dzisiejszych czasach sterylnych punków i mody na mrok takie rzeczy się sprzedają... choć idioci kupią wszystko... przykład --> zgiąłem widelec i zrobiłem sobie z niego branzoletkę [z nudów] a mój kumpel odkupił go ode mnie za 50 pln

to moze manufakture otworzysz? xd

opcy

[ Kaku ]

PostPosted: Sat Feb 26, 2005 4:25 pm

opcy
Kukus
opcy
M-Teen

manufaktura swoja droga, ale kumpla masz zajebistego.
PostPosted: Sat Feb 26, 2005 4:26 pm

opcy
Kukus

ja tam nie mam poczucia misji....
jak sie dostanie w pysk wolnym rynkiem to sie traci czas na takie luksusy..
żal ściska w dołku, ż teraz wiedza czy mądrość przeszłych pokoleń stały się luksusem, a nie podstawą... ja się nigdzie nie śpieszę... będę wielki albo biedny jak mysz kościelna, ale póki moge będę się zapierał i zarabiał na tym co sprawia mi przyjemność [jakie szczęście, że kolczykowanie jest teraz TRENDY xd i moge na tym zarobić]

i staram się stawać na przeciw pewnym pięknym słowom jakie usłyszałem w radiu: "jeśli twoja praca sprawia ci przyjemność... znaczy, że partaczysz"

Kukus

Kukus

PostPosted: Sat Feb 26, 2005 4:29 pm

opcy
Kukus
opcy
M-Teen

a żebyś wiedział, że wypóściłem krótką serię sztućców pogiętych... i nawet na tym podłapałem trochę hajsu... ale nie chcę przeginać, bo wciąż noszę swój widelec i łyżkę... a cenie sobie swoją odmienność i nadmiar tego mógłby spowodować, że przestałyby być takie fajne w moich oczach
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8119 8120 8121 8122 8123 8124 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games