|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:03 pm
MissTao opcy MissTao mam malutkie pytanko: czy ktos z was uzywa bittorrenta? a jesli tak, to jakiego klienta? prosze cos polecic 3nodding Bitcomet albo Azureus..... dwa najlepsze..... do tego drugiego trzeba miec Jave sciągniętą... emm... a jakies inne tyz fajne? ^^ bo akurat te juz wyprobowalam smile azureus niestety zajezdza moj stary komputer, wiec mu podziekowalam za wspolprace, a bitcomet - zastrzezen do niego wlasciwie nie mam, ciagnie ladnie i w ogole rzeczywiscie jest cacy... niestety nie moze sie dogadac z jednym trackerem, z ktorego chce cos KONIECZNIE sciagnac wink tak wiec szukam jakiejs alternatywy na ten jeden raz i jeden plik xd i papa wszystkim, ktorzy ida papa biggrin w ramach alternatywy proponuję oDC 5.31 i namierzenie na nim huba Polish ASK Zone blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:04 pm
dzieki, rzuce okiem co tam maja whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:05 pm
yyyyy sweatdrop ja bym się na twoim miejscu nie chwalił niewiedzą w zakresie tej osoby xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:05 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:06 pm
opcy Ernesto "Che" Guevara ....taki pan z argentyny który napisał bardzo fajna książkę podróżniczą...... potem pomagał Fidelowi w rewolucji na Kubie... zginął w Boliwii.... z zawodu lekarz..... aktulanie znany z tego że występuje na koszulkach niczego nie kapujących nastolatków... tja.. znowu sie czepiam nie?!!?! więc może ja doprecyzuje tak by nasza młoda koleżanka połapała... najbardziej kochany przez popkulturę rewolucjonista na świecie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:07 pm
opcy Ernesto "Che" Guevara ....taki pan z argentyny który napisał bardzo fajna książkę podróżniczą...... potem pomagał Fidelowi w rewolucji na Kubie... zginął w Boliwii.... z zawodu lekarz..... aktulanie znany z tego że występuje na koszulkach niczego nie kapujących nastolatków... tja.. znowu sie czepiam nie?!!?! .. che guevara..dobry brand. masz ernesta na koszulce, piszesz po hiszpansku la hasta la victoria.. to jestes na czasie. a w sumie dosc kontrowersyjna postac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:08 pm
Kukus opcy Ernesto "Che" Guevara ....taki pan z argentyny który napisał bardzo fajna książkę podróżniczą...... potem pomagał Fidelowi w rewolucji na Kubie... zginął w Boliwii.... z zawodu lekarz..... aktulanie znany z tego że występuje na koszulkach niczego nie kapujących nastolatków... tja.. znowu sie czepiam nie?!!?! więc może ja doprecyzuje tak by nasza młoda koleżanka połapała... najbardziej kochany przez popkulturę rewolucjonista na świecie jakby jeszce nie wiedziala.... to ten w berecie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] opcy Ernesto "Che" Guevara ....taki pan z argentyny który napisał bardzo fajna książkę podróżniczą...... potem pomagał Fidelowi w rewolucji na Kubie... zginął w Boliwii.... z zawodu lekarz..... aktulanie znany z tego że występuje na koszulkach niczego nie kapujących nastolatków... tja.. znowu sie czepiam nie?!!?! .. che guevara..dobry brand. masz ernesta na koszulce, piszesz po hiszpansku la hasta la victoria.. to jestes na czasie. a w sumie dosc kontrowersyjna postac. wróżba z chińskiego ciasteczka rzecze: Kontrowersje są tylko porównaniem ludzkich umysłów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus opcy Ernesto "Che" Guevara ....taki pan z argentyny który napisał bardzo fajna książkę podróżniczą...... potem pomagał Fidelowi w rewolucji na Kubie... zginął w Boliwii.... z zawodu lekarz..... aktulanie znany z tego że występuje na koszulkach niczego nie kapujących nastolatków... tja.. znowu sie czepiam nie?!!?! więc może ja doprecyzuje tak by nasza młoda koleżanka połapała... najbardziej kochany przez popkulturę rewolucjonista na świecie opcy nie czepiasz sie zgadzam sie z toba w pełni.. ekhem był chirurgiem wink a zginął wg mnie bardzo niesłusznie@! chciał dobrze a oni go zabili i w dodatku go wysmiali! wredne mendy!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:09 pm
[ Kaku ] che guevara..dobry brand. masz ernesta na koszulce, piszesz po hiszpansku la hasta la victoria.. to jestes na czasie. czyt. jesteś trendy....! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] opcy Ernesto "Che" Guevara ....taki pan z argentyny który napisał bardzo fajna książkę podróżniczą...... potem pomagał Fidelowi w rewolucji na Kubie... zginął w Boliwii.... z zawodu lekarz..... aktulanie znany z tego że występuje na koszulkach niczego nie kapujących nastolatków... tja.. znowu sie czepiam nie?!!?! .. che guevara..dobry brand. masz ernesta na koszulce, piszesz po hiszpansku la hasta la victoria.. to jestes na czasie. a w sumie dosc kontrowersyjna postac. kurde stressed nie znam go NAPRAWDĘ nie mam pojęcia kto to jest razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:10 pm
ekhem kaku.. HASTA LA VICTORIA SIEMPRE!!!!!!! stare >> moja sygnaturka ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:12 pm
Dzienniki motocyklowe o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:12 pm
Prinee kurde stressed nie znam go NAPRAWDĘ nie mam pojęcia kto to jest razz z bólem musze przyznać, że niewiedza i ignorancja też jest ostatnimi czasy TRENDY... lubie dobrze wyglądać i czuć się w towarzystwie... ale jeśli takie są teraz warunki tego to ja nie chcę być trendy, ni-chu-iaaaaaaaa... nawiasem mówiąc ostatnio usłyszałem tekst, że Ernest Hemingway to brytyjski reżyser z lat '30 gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|