|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:34 pm
M-Teen a tobie sie jak zywkle nic nie podoba! [mówie do opcego] stressed po prostu fakt stwierdziłem...... mnie sie tylko niektóre zagrania nie podobają..... btw czy ty czasami nie masz manii prześladowczej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen hehe dziex kity ^_< hello Tao ^^ nie ma za so sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Pospolity ludek, ale takiego mena bym chciała 4laugh 3nodding whee xd  Fajny biggrin przynajmniej opalony a nie blady jak sciana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:36 pm
MissTao jaki slodki! nie rozumiem czego sie czepiacie xd i czesc wam na chwile whee *zieeew* kwestia gustu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:37 pm
Kitty-ShadowCat M-Teen hehe dziex kity ^_< hello Tao ^^ nie ma za so sweatdrop O.o. fuuuu... jaki obrzydliwy film leci na tvn xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:38 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:38 pm
M-Teen Pospolity ludek, ale takiego mena bym chciała 4laugh 3nodding whee xd  takiego wyzelowanego eek ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:39 pm
opcy M-Teen a tobie sie jak zywkle nic nie podoba! [mówie do opcego] stressed po prostu fakt stwierdziłem...... mnie sie tylko niektóre zagrania nie podobają..... btw czy ty czasami nie masz manii prześladowczej? JA!? Prinee powiedz mi czy ja mam manie prześladowczą? bo u siebie jako takiej nie stwierdziłam, ale może to dlatego, że mam okropny miesiąc, same doły i wieeelki pech stare sweatdrop stressed PS zrobiłam kolejnego:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:40 pm
Omega Sun M-Teen Pospolity ludek, ale takiego mena bym chciała 4laugh 3nodding whee xd  takiego wyzelowanego eek ? fajniutki jest heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun M-Teen Pospolity ludek, ale takiego mena bym chciała 4laugh 3nodding whee xd  takiego wyzelowanego eek ? 3nodding blaugh tiak! >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:41 pm
M-Teen opcy M-Teen a tobie sie jak zywkle nic nie podoba! [mówie do opcego] stressed po prostu fakt stwierdziłem...... mnie sie tylko niektóre zagrania nie podobają..... btw czy ty czasami nie masz manii prześladowczej? JA!? Prinee powiedz mi czy ja mam manie prześladowczą? bo u siebie jako takiej nie stwierdziłam, ale może to dlatego, że mam okropny miesiąc, same doły i wieeelki pech stare sweatdrop stressed PS zrobiłam kolejnego:  nie ja chyba tez czegos takiego nie stwierdzam razz moze czasami za duzo sie drze xD i to niespodziewanie ale mania przesladowna hm..... nie wydaje mi sie xD a ten gosciu to wyglada jakby sie skurczyl i byl w za duzych ubraniach biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:41 pm