|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:07 pm
Lethiel Prinee Lethiel Prinee Lethiel Kitty-ShadowCat crying ja kce giftboxa crying r80;owego heart hieh.. nio .. przydalby sie blaugh ja wczoraj gloopią skrzyneczke dostalam xp ja też, ze spodniami więziennymi uuuu... szcześciara.. ja mam spoodniczke z trawy xd też mam !!!! :d tylko że ja musialam ją kupić biggrin Fajna jest biggrin Niepodoba ci sie ?:> podoba.. ale mam jush 2 xd Aha no chyba że tak biggrin ZAwsze można sprzedać ale zysk mały razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:08 pm
Kitty-ShadowCat a ja jakieś pare dni temu skrzynke dostałam- a w niej maska hokejowa xp czyli standard......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:09 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:09 pm
eej dobra, ide od was Bleach'a czytac wink milego!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:11 pm
Prinee Aha no chyba że tak biggrin ZAwsze można sprzedać ale zysk mały razz ech.. niom wlasnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:13 pm
Prinee Aha no chyba że tak biggrin ZAwsze można sprzedać ale zysk mały razz Typowe polskie podejscie- zawsze zle wink Zamiast sie cieszyc, ze cos Wam wpadlo w lapki za darmo to marudzicie, ze za malo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:14 pm
Ibris eej dobra, ide od was Bleach'a czytac wink milego! papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:14 pm
Ibris eej dobra, ide od was Bleach'a czytac wink milego! narazicho ja juz dzis 159 rozdział przeczytalem..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:16 pm
opcy zostawilam ci wiadomosc na gg... byles na gg?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:16 pm
Jaswinder opcy zostawilam ci wiadomosc na gg... byles na gg? nie bylem i nic nie doszło.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:20 pm
opcy Jaswinder opcy zostawilam ci wiadomosc na gg... byles na gg? nie bylem i nic nie doszło....... to wejdz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:20 pm
Jak wam sie podoba ludek>>>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:21 pm
Jaswinder opcy Jaswinder opcy zostawilam ci wiadomosc na gg... byles na gg? nie bylem i nic nie doszło....... to wejdz 3nodding jestem! ale w tajniacki sposób..... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:21 pm
M-Teen Jak wam sie podoba ludek>>>  sam pomysl fajny, ale ten fiolet za bardzo razi w oczy (przynajmniej mnie wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|