|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:45 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:46 pm
online version GAC a własnie mi siem doładowywuje.. obadamy cp to za cudo ^^
kurcze zaczelo jakos wsztko dzalac.. prosze, prosze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:46 pm
Lethiel a cio powiecie o tym ?? twisted .. mrraur xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd  Ten rozowy sie gryzie z ubrankiem... no i ta kokardka gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:47 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:47 pm
Omega Sun Lethiel a cio powiecie o tym ?? twisted .. mrraur xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd  Ten rozowy sie gryzie z ubrankiem... no i ta kokardka gonk mwhahahha !! wiem twisted ... ooo tak !! stwoshylam szatańskie bezgooście !!!!!!!! mraaaaaa .. jestem z siebie doomna :] xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:48 pm
Hey Opcy XD
Leth, ja mysle, ze szminka ma zly odcien wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
coś sie działo pod moją nieobecnosc.......? mialem sesje rpg przed chwila........ mielismy druzyne wiesniaków,,,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Lethiel a cio powiecie o tym ?? twisted .. mrraur xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd  Ten rozowy sie gryzie z ubrankiem... no i ta kokardka gonk Obraz nędzy i rozpaczy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:49 pm
Omega Sun Lethiel a cio powiecie o tym ?? twisted .. mrraur xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd  Ten rozowy sie gryzie z ubrankiem... no i ta kokardka gonk Omi jestes wspaniała ten gac jest extra! hahaha biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:50 pm
Ibris Hey Opcy XD Leth, ja mysle, ze szminka ma zly odcien wink O.o .. a tak sie starałam crying xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:50 pm
opcy coś sie działo pod moją nieobecnosc.......? mialem sesje rpg przed chwila........ mielismy druzyne wiesniaków,,, ja jestem beznadziejna. siedze na krzesle... po chwili: - gaile, co robisz? - gaily? heeey? - dobra, nie budzcie jej, niech spi. - perfidia ^^' a bylo naprawde ciekawie, tylko taka padnieta bylam, ze grac nie moglam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:51 pm
Prinee Omega Sun Lethiel a cio powiecie o tym ?? twisted .. mrraur xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd  Ten rozowy sie gryzie z ubrankiem... no i ta kokardka gonk Obraz nędzy i rozpaczy XD tak wiem :] .. jestem genialna twisted xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:51 pm
M-Teen Omi jestes wspaniała ten gac jest extra! hahaha biggrin biggrin biggrin ja przeciez nic nie zrobilam.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:52 pm
Ibris opcy coś sie działo pod moją nieobecnosc.......? mialem sesje rpg przed chwila........ mielismy druzyne wiesniaków,,, ja jestem beznadziejna. siedze na krzesle... po chwili: - gaile, co robisz? - gaily? heeey? - dobra, nie budzcie jej, niech spi. - perfidia ^^' a bylo naprawde ciekawie, tylko taka padnieta bylam, ze grac nie moglam... mnie zaczely podczas sesji oczy bolec....... moze za krotko przed monitorem dzis siedzialem.... BTW. peasant to jest najlepsza postac....... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:53 pm
opcy Ibris opcy coś sie działo pod moją nieobecnosc.......? mialem sesje rpg przed chwila........ mielismy druzyne wiesniaków,,, ja jestem beznadziejna. siedze na krzesle... po chwili: - gaile, co robisz? - gaily? heeey? - dobra, nie budzcie jej, niech spi. - perfidia ^^' a bylo naprawde ciekawie, tylko taka padnieta bylam, ze grac nie moglam... mnie zaczely podczas sesji oczy bolec....... moze za krotko przed monitorem dzis siedzialem.... BTW. peasant to jest najlepsza postac....... xd biggrin takie polskie, co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|