|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:38 pm
ja jakos nie lubie zelu na glowie chlopcow ;P ani takich krotko krotko scietych... zreszta, ladnemu we wszystkim ladnie ^^ a niektorzy lepiej czuja sie w krotkich, inni w dlugich. no...
poduszki najlepsze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat M-Teen Prinee Lethiel Ibris Leth, moglby miec dlugie wlosy wink oj nie nie nie !!!! .. tio moja uloobiona fryzoorka na gai whee moja też !!!!! biggrin moja u chłopaka to taka nażelowana ^^ uhm... mua dla mnie też..... mmrau m-teen- ile mash latek O.o.? whee rocznikowo 15 ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Jaswinder wiem, że nikogo to nie obchodzi... ale... redface dodałam 5 nowych fotek do galerii... Chyba wpadasz w narcyzm wink nikt nie dodaje tyle fotek co Ty blaugh ale te są aktualne przynajmniej... nie takie zprzed np. roku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:39 pm
M-Teen miodzio.. blaugh kurcze ja nie mam gaca bo cała instalacja i cos tam cos tam jest dla mnie zbyt skomplikowane sweatdrop a co Ty chcesz tam instalowac eek ? przeciez wystarczy wypakowac i odpalic stronke ktora jest w paczuszce eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:40 pm
Jaswinder Kitty-ShadowCat Jaswinder wiem, że nikogo to nie obchodzi... ale... redface dodałam 5 nowych fotek do galerii... są shliczne blaugh nieprawda... sweatdrop prawda, są shliczne blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a cio powiecie o tym ?? twisted .. mrraur xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun M-Teen miodzio.. blaugh kurcze ja nie mam gaca bo cała instalacja i cos tam cos tam jest dla mnie zbyt skomplikowane sweatdrop a co Ty chcesz tam instalowac eek ? przeciez wystarczy wypakowac i odpalic stronke ktora jest w paczuszce eek problem w tym ze mi ta cała stronka ... nie działa stare jestem niebieskie i nic wiecej ale sproboje jeszcze raz.. moze cos wyjdzie... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:42 pm
O.o OMG !!! to ty !! gonk *przytuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:43 pm
O.o OMG !!! to ty !! gonk *przytuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*przyczajony skok na opcego* opcuuuuuuuuuuuuuuuuuś!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:44 pm
Lethiel a cio powiecie o tym ?? twisted .. mrraur xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd  osobiście nie podoba mi sie ani troche razz siemasz opcy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|