|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:31 pm
Ibris Leth, moglby miec dlugie wlosy wink chłopak powinien mieć krutkie włosy.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:32 pm
Ibris Leth, moglby miec dlugie wlosy wink oj nie nie nie !!!! .. tio moja uloobiona fryzoorka na gai whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wiem, że nikogo to nie obchodzi... ale... redface dodałam 5 nowych fotek do galerii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kitty-ShadowCat Lethiel dajcie mi takiego 4laugh whee xd  O.o. fajniusi whee whee whee whee miodzio.. blaugh kurcze ja nie mam gaca bo cała instalacja i cos tam cos tam jest dla mnie zbyt skomplikowane sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:33 pm
Lethiel Ibris Leth, moglby miec dlugie wlosy wink oj nie nie nie !!!! .. tio moja uloobiona fryzoorka na gai whee moja też !!!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Ibris Leth, moglby miec dlugie wlosy wink chłopak powinien mieć krutkie włosy..... to kwestia gustu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder wiem, że nikogo to nie obchodzi... ale... redface dodałam 5 nowych fotek do galerii... są shliczne blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Ibris Leth, moglby miec dlugie wlosy wink chłopak powinien mieć krutkie włosy..... niekoniecznie blaugh niektoorym piknie w dloogich wink np wczoraj.. w "wywiadzie z wampirem" blaugh .. tomoos.. mimo ze za bardzo go nie lubiu.. wygladal calkiem fajnie z tymi blond wloskami wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:34 pm
Prinee Lethiel Ibris Leth, moglby miec dlugie wlosy wink oj nie nie nie !!!! .. tio moja uloobiona fryzoorka na gai whee moja też !!!!! biggrin mmmmrrrrrraauur... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:34 pm
Lethiel Prinee Ibris Leth, moglby miec dlugie wlosy wink chłopak powinien mieć krutkie włosy..... niekoniecznie blaugh niektoorym piknie w dloogich wink np wczoraj.. w "wywiadzie z wampirem" blaugh .. tomoos.. mimo ze za bardzo go nie lubiu.. wygladal calkiem fajnie z tymi blond wloskami wink ja tef oglądałam wywiad z wampirem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:35 pm
Prinee Lethiel Ibris Leth, moglby miec dlugie wlosy wink oj nie nie nie !!!! .. tio moja uloobiona fryzoorka na gai whee moja też !!!!! biggrin moja u chłopaka to taka nażelowana ^^ uhm... mua
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:35 pm
Lethiel Prinee Ibris Leth, moglby miec dlugie wlosy wink chłopak powinien mieć krutkie włosy..... niekoniecznie blaugh niektoorym piknie w dloogich wink np wczoraj.. w "wywiadzie z wampirem" blaugh .. tomoos.. mimo ze za bardzo go nie lubiu.. wygladal calkiem fajnie z tymi blond wloskami wink Dla mnie powinny być krutkie i już ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:36 pm
Kitty-ShadowCat Jaswinder wiem, że nikogo to nie obchodzi... ale... redface dodałam 5 nowych fotek do galerii... są shliczne blaugh nieprawda... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder wiem, że nikogo to nie obchodzi... ale... redface dodałam 5 nowych fotek do galerii... Chyba wpadasz w narcyzm wink nikt nie dodaje tyle fotek co Ty blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Prinee Lethiel Ibris Leth, moglby miec dlugie wlosy wink oj nie nie nie !!!! .. tio moja uloobiona fryzoorka na gai whee moja też !!!!! biggrin moja u chłopaka to taka nażelowana ^^ uhm... mua dla mnie też..... mmrau m-teen- ile mash latek O.o.? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|