|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:01 pm
hehe biggrin ja tam w to nie wierze biggrin biggrin biggrin
prinee: sasasa smile jak na jej fryza to ladnie wyglada biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:05 pm
Ibris Prinee Ibris Prinee - hodowli nie mam XD ale moje spozywanie drobiu jest bardzo czeste biggrin podobno od tego biust rosnie wink heheheheh biggrin rozbroiłaś mnie biggrin A co aż ci tak na tym zależy ? smile eMka: Taa....laleczka wygląda jak z okładki mwheheheheh razz hehee biggrin niii, ja tam nie mam kompleksow, jestem zadowolona z moich ksztaltow xd I bardzo dobrze !!!! Trzeba byc zadowolonym z siebie ( ta razz ja to w szczegolnosci jestem xD) eMka tya ten fryz to the best jest razz hehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:05 pm
j prinee a oddałas mi moje 3k :> kiedys ci pozyczalam pamietam! jeszcze to bylo jak chcialas wodzowi pomoc uzbierac na opsake [nie mam zlych zamiaraow napomykajac tutaj cokolwiek o wodzu!!!!!]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:07 pm
*czeka na trade z pingwinkowymi papciami* hamerykanie sa wredni ==''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:08 pm
Ibris *czeka na trade z pingwinkowymi papciami* hamerykanie sa wredni =='' skad ty bierzesz tyle kasy!? teraz chcesz pingwiny biggrin biggrin biggrin hehehe wink zdradz mi swoj sekret.. no chyba ze mialas juz cos na koncie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:08 pm
witam wszytskich... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:09 pm
M-Teen j prinee a oddałas mi moje 3k :> kiedys ci pozyczalam pamietam! jeszcze to bylo jak chcialas wodzowi pomoc uzbierac na opsake [nie mam zlych zamiaraow napomykajac tutaj cokolwiek o wodzu!!!!!] Oddałam razz NAPEWNO oddałam razz Wodzu mi winien jest 9 k !!!!! razz Już ja się upomnie o moje !!!!! razz Albo ninja HB albo 9 k nie ma co ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:09 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:10 pm
Sayokun witam wszytskich... 3nodding siemano ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:11 pm
M-Teen Ibris *czeka na trade z pingwinkowymi papciami* hamerykanie sa wredni =='' skad ty bierzesz tyle kasy!? teraz chcesz pingwiny biggrin biggrin biggrin hehehe wink zdradz mi swoj sekret.. no chyba ze mialas juz cos na koncie wink zalozylam wreszcie sklep z rysunkami i czekam, az mi facet zaplaci za robocizne XD obiecal mi pingiwny XDDD normalnie biore 5k za rysunek calej postaci... ale niektorzy sa hojni i daja 2x wiecej XD hey LH, Sayo ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:11 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:12 pm
Ibris M-Teen Ibris *czeka na trade z pingwinkowymi papciami* hamerykanie sa wredni =='' skad ty bierzesz tyle kasy!? teraz chcesz pingwiny biggrin biggrin biggrin hehehe wink zdradz mi swoj sekret.. no chyba ze mialas juz cos na koncie wink zalozylam wreszcie sklep z rysunkami i czekam, az mi facet zaplaci za robocizne XD obiecal mi pingiwny XDDD normalnie biore 5k za rysunek calej postaci... ale niektorzy sa hojni i daja 2x wiecej XD hey LH, Sayo ^^ ! CFANIARA ! xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|