|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 1:06 pm
hah! XDD dziala! dziala dziala dziala!
...
ale co z tego, jak i tak jestem bez kasy? ==' moze komus thank you letter for jan 2005?
hey Leth ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 1:07 pm
Ibris jestem bez kasy, bez zarcia, z sokiem z kaktusa i kurde nikt nie chce mi zaplacic za odwalona robote XD *siada obok M-Teen z poduszka* hmmmmmm *wyciaga paczke zupki chińskiej* chcesz? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 1:08 pm
Ibris hah! XDD dziala! dziala dziala dziala! ... ale co z tego, jak i tak jestem bez kasy? ==' moze komus thank you letter for jan 2005? hey Leth ^^ dziala O.o .. *biegnie napaść sklepy* mraaaaaaaaaau xd whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris hah! XDD dziala! dziala dziala dziala! ... ale co z tego, jak i tak jestem bez kasy? ==' moze komus thank you letter for jan 2005? hey Leth ^^ a co w nim jest ;] to moze ja kupie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Ibris jestem bez kasy, bez zarcia, z sokiem z kaktusa i kurde nikt nie chce mi zaplacic za odwalona robote XD *siada obok M-Teen z poduszka* hmmmmmm *wyciaga paczke zupki chińskiej* chcesz? ^^ daj troche!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 1:11 pm
Prinee Ibris hah! XDD dziala! dziala dziala dziala! ... ale co z tego, jak i tak jestem bez kasy? ==' moze komus thank you letter for jan 2005? hey Leth ^^ a co w nim jest ;] to moze ja kupie biggrin angelic bracelet i demonic pendant ^^ M-Teen, chce zupki i dam Ci w zamian kubek z sokiem z kaktusa XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 1:13 pm
*wyciaga swoj przenosny telwizorek stwia przed soba, kuli nozki, patrzybna 'Idola" * ćsshhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 1:14 pm
Ibris Prinee Ibris hah! XDD dziala! dziala dziala dziala! ... ale co z tego, jak i tak jestem bez kasy? ==' moze komus thank you letter for jan 2005? hey Leth ^^ a co w nim jest ;] to moze ja kupie biggrin angelic bracelet i demonic pendant ^^ M-Teen, chce zupki i dam Ci w zamian kubek z sokiem z kaktusa XD ehh..... mam to razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen *wyciaga swoj przenosny telwizorek stwia przed soba, kuli nozki, patrzybna 'Idola" * ćsshhhhhhhhhhhhhhhhhhh! następna fanka polskiego "FreakShow"? gonk sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
koopilam rajstopki xd xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 1:16 pm
Lethiel koopilam rajstopki xd xp xd ...bosko biggrin ... ...ohayo wszystkim biggrin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 1:17 pm
Lethiel koopilam rajstopki xd xp xd witam wshystkich U.u. Lethi *przytul* sexi rajstopki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 1:17 pm
Ja- Yosei Lethiel koopilam rajstopki xd xp xd ...bosko biggrin ... ...ohayo wszystkim biggrin ... hehe.. xd witaj yoseiq 4laugh *przytuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 1:18 pm
Ja- Yosei Lethiel koopilam rajstopki xd xp xd ...bosko biggrin ... ...ohayo wszystkim biggrin ... cześć whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 1:18 pm
Kitty-ShadowCat Lethiel koopilam rajstopki xd xp xd witam wshystkich U.u. Lethi *przytul* sexi rajstopki whee dziekooje whee whee whee *przytuuuuul* witaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|