|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 11:35 am
ninja ech.. nie kloocic mi sie tu znowu ... ninja witajcie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 11:37 am
Christoff_Gangrell Rynn the Vampire Ja was tu zaraz zagryzę. O co tym razem poszło? cholera wie.... xp sweatdrop właśnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 11:40 am
Lethiel ninja ech.. nie kloocic mi sie tu znowu ... ninja witajcie... witaj *przytul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 11:40 am
Kitty-ShadowCat Lethiel ninja ech.. nie kloocic mi sie tu znowu ... ninja witajcie... witaj *przytul* whee *przytuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 11:49 am
*przytula Lethiel* Witam i zegnam crying Muszem iśc...PApa 3maicie sie wszyscy... Papa *powoli wychodzi machając wszystkim*
A wy*do Kitty i Prinee* nie gryźć sie....bo wodzowi naskarże... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 11:51 am
Christoff_Gangrell *przytula Lethiel* Witam i zegnam crying Muszem iśc...PApa 3maicie sie wszyscy... Papa *powoli wychodzi machając wszystkim* A wy*do Kitty i Prinee* nie gryźć sie....bo wodzowi naskarże... whee papatki chrisiu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell *przytula Lethiel* Witam i zegnam crying Muszem iśc...PApa 3maicie sie wszyscy... Papa *powoli wychodzi machając wszystkim* A wy*do Kitty i Prinee* nie gryźć sie....bo wodzowi naskarże... whee niee, lepiej nie, bo wodzu jeszcze za bardzo bedzie chciał bronic ukochaną i znowu kłutnia bedzie... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell *przytula Lethiel* Witam i zegnam crying Muszem iśc...PApa 3maicie sie wszyscy... Papa *powoli wychodzi machając wszystkim* A wy*do Kitty i Prinee* nie gryźć sie....bo wodzowi naskarże... whee A to sobie naskarz ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 11:53 am
PROPONUJĘ ZMIECIĆ TEMAT NA:
CO SĄDZICIE O PRZYJAŹNI DAMSKO-MĘSKIEJ? czy jest możliwa wg was itd...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 11:56 am
~~lena-undesaid~~ Christoff_Gangrell *przytula Lethiel* Witam i zegnam crying Muszem iśc...PApa 3maicie sie wszyscy... Papa *powoli wychodzi machając wszystkim* A wy*do Kitty i Prinee* nie gryźć sie....bo wodzowi naskarże... whee niee, lepiej nie, bo wodzu jeszcze za bardzo bedzie chciał bronic ukochaną i znowu kłutnia bedzie... stressed eee....no nie wiem czy by byla klutnia ;] jakos nigdy mi nie pisal jakis zazalen na gg razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 11:57 am
Jaswinder PROPONUJĘ ZMIECIĆ TEMAT NA: CO SĄDZICIE O PRZYJAŹNI DAMSKO-MĘSKIEJ? czy jest możliwa wg was itd... mozliwa, aczkolwiek żadka, jest napewno, bo znam takie osoby...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 12:08 pm
Jaswinder PROPONUJĘ ZMIECIĆ TEMAT NA: CO SĄDZICIE O PRZYJAŹNI DAMSKO-MĘSKIEJ? czy jest możliwa wg was itd... taa u mnie ta przyjazn wystepuje albo po tym jak ktos sie do mnie podwalal ale mu nie wyszlo i teraz jest moim super przyjacielem :] niewazne przyjazn z facetem zawsze mi sie ze zwiazkiem kojarzy " witaaaaaaaaam heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 12:31 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 12:32 pm
Gosiak Jaswinder PROPONUJĘ ZMIECIĆ TEMAT NA: CO SĄDZICIE O PRZYJAŹNI DAMSKO-MĘSKIEJ? czy jest możliwa wg was itd... taa u mnie ta przyjazn wystepuje albo po tym jak ktos sie do mnie podwalal ale mu nie wyszlo i teraz jest moim super przyjacielem :] niewazne przyjazn z facetem zawsze mi sie ze zwiazkiem kojarzy " witaaaaaaaaam heart witam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 12:39 pm
dobry gosiak sweatdrop
* wyciaga drozdzowke i konsumuje zachlannie* oooh nareszcie! co za ulga *lapczywie je*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|