|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 1:33 am
xd 120 biggrin hahahaha ..!!!!! niahahahah niahahaha !!!!!!! 1200 biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 1:40 am
Chłopcy sobie zabaweczke znaleźli xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 1:42 am
Sei chan Chłopcy sobie zabaweczke znaleźli xd Źabaweśka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 8:25 am
Sei chan Chłopcy sobie zabaweczke znaleźli xd słodkie majteczki hehe biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 8:53 am
nammah Sei chan Chłopcy sobie zabaweczke znaleźli xd słodkie majteczki hehe biggrin Hmmm... !!! A moze pokazesz nam swoje majteczki :> !!??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 8:54 am
BeeWolf nammah Sei chan Chłopcy sobie zabaweczke znaleźli xd słodkie majteczki hehe biggrin Hmmm... !!! A moze pokazesz nam swoje majteczki :> !!?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 8:59 am
Omega Sun BeeWolf nammah Sei chan Chłopcy sobie zabaweczke znaleźli xd słodkie majteczki hehe biggrin Hmmm... !!! A moze pokazesz nam swoje majteczki :> !!?? stare hihih ... rzartuje ... juz przestaje ..!!! przesówa mebelki !!! [ moze kanapa powinna stać pod sciana :> hmm ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 9:01 am
BeeWolf hihih ... rzartuje ... juz przestaje ..!!! przesówa mebelki !!! [ moze kanapa powinna stać pod sciana :> hmm ] przemeblowanko?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 9:05 am
Omega Sun BeeWolf hihih ... rzartuje ... juz przestaje ..!!! przesówa mebelki !!! [ moze kanapa powinna stać pod sciana :> hmm ] przemeblowanko? A no trzeba troszke nasze gniazdko umeblowac na nowo ..!!! :* ... jakieś mebelki sobie moze załatwimy noze czy stare zostaja :* [hmm]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 9:08 am
BeeWolf Omega Sun BeeWolf hihih ... rzartuje ... juz przestaje ..!!! przesówa mebelki !!! [ moze kanapa powinna stać pod sciana :> hmm ] przemeblowanko? A no trzeba troszke nasze gniazdko umeblowac na nowo ..!!! :* ... jakieś mebelki sobie moze załatwimy noze czy stare zostaja :* [hmm] mnie jest wlasciwie wszystko jedno smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 9:15 am
Omega Sun BeeWolf Omega Sun BeeWolf hihih ... rzartuje ... juz przestaje ..!!! przesówa mebelki !!! [ moze kanapa powinna stać pod sciana :> hmm ] przemeblowanko? A no trzeba troszke nasze gniazdko umeblowac na nowo ..!!! :* ... jakieś mebelki sobie moze załatwimy noze czy stare zostaja :* [hmm] mnie jest wlasciwie wszystko jedno smile Uhm.... smile przesóa kanepe pod kominek ... !!! moze romantyczne chwile ?? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 10:58 am
BeeWolf nammah Sei chan Chłopcy sobie zabaweczke znaleźli xd słodkie majteczki hehe biggrin Hmmm... !!! A moze pokazesz nam swoje majteczki :> !!?? ja tylko widzialam jej majteczki biggrin (ona teraz nocuje u mnie i spala w koszulce i gaciach) tobie i tak by nie pokazala stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 12:44 pm
kukus ktos ci juz piasał że jesteś cięzki na umyśle?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 12:46 pm
Baliaur BeeWolf nammah Sei chan Chłopcy sobie zabaweczke znaleźli xd słodkie majteczki hehe biggrin Hmmm... !!! A moze pokazesz nam swoje majteczki :> !!?? ja tylko widzialam jej majteczki biggrin (ona teraz nocuje u mnie i spala w koszulce i gaciach) tobie i tak by nie pokazala stare A ja bym nawet nie chciał ogladać ..!!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 12:47 pm
czyli nitk mi nic nie zrobi jesli tu napisze ze mam was wszystkich w dupe ? pomijam moderatorow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|