|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 5:35 am
Kiray VICTORIA panowie wlasnie wrocilem ze sklepu z przyjemnym szesciopakiem Heinekena...czy wiedcie ze teraz jak kupicie taki szesciopak to dostajecie czapeczke...u mnie w domu juz 4 takie xd no w trombe! pozniej lece po szesciopak :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 5:36 am
Adwokat.Kozy Kiray VICTORIA panowie wlasnie wrocilem ze sklepu z przyjemnym szesciopakiem Heinekena...czy wiedcie ze teraz jak kupicie taki szesciopak to dostajecie czapeczke...u mnie w domu juz 4 takie xd no w trombe! pozniej lece po szesciopak :] nie ma to jak schlodzone piwko w gorace popoludnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 5:41 am
Kiray Adwokat.Kozy Kiray VICTORIA panowie wlasnie wrocilem ze sklepu z przyjemnym szesciopakiem Heinekena...czy wiedcie ze teraz jak kupicie taki szesciopak to dostajecie czapeczke...u mnie w domu juz 4 takie xd no w trombe! pozniej lece po szesciopak :] nie ma to jak schlodzone piwko w gorace popoludnie racja racja.. zimne piwko i gorace kobiety w skapych strojach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 5:41 am
hmm ciekaw jestem jednego....a w sumie to nie mma juz sily na ten temat pisac.....
tak niech dziewuchy beda ochocze.......i bedziemy mieli kilka malych partyzantow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 5:44 am
Adwokat.Kozy Kiray Adwokat.Kozy Kiray VICTORIA panowie wlasnie wrocilem ze sklepu z przyjemnym szesciopakiem Heinekena...czy wiedcie ze teraz jak kupicie taki szesciopak to dostajecie czapeczke...u mnie w domu juz 4 takie xd no w trombe! pozniej lece po szesciopak :] nie ma to jak schlodzone piwko w gorace popoludnie racja racja.. zimne piwko i gorace kobiety w skapych strojach a jeszcze lepiej bez strojow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 5:46 am
revcat hmm ciekaw jestem jednego....a w sumie to nie mma juz sily na ten temat pisac..... tak niech dziewuchy beda ochocze.......i bedziemy mieli kilka malych partyzantow wink racja im wiecej Partyzantow tym szybciej opanujemy cala Gaie a pozniej swiat...jak by tu byl Pulkownik Ozzwlad to by sie szybko postaral o malych Partyzantow wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 5:50 am
Kiray revcat hmm ciekaw jestem jednego....a w sumie to nie mma juz sily na ten temat pisac..... tak niech dziewuchy beda ochocze.......i bedziemy mieli kilka malych partyzantow wink racja im wiecej Partyzantow tym szybciej opanujemy cala Gaie a pozniej swiat...jak by tu byl Pulkownik Ozzwlad to by sie szybko postaral o malych Partyzantow wink xd Mlode Partyzanty, nieletnie komando bojowe Ruskich Partyzantow smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 5:57 am
Adwokat.Kozy Kiray revcat hmm ciekaw jestem jednego....a w sumie to nie mma juz sily na ten temat pisac..... tak niech dziewuchy beda ochocze.......i bedziemy mieli kilka malych partyzantow wink racja im wiecej Partyzantow tym szybciej opanujemy cala Gaie a pozniej swiat...jak by tu byl Pulkownik Ozzwlad to by sie szybko postaral o malych Partyzantow wink xd Mlode Partyzanty, nieletnie komando bojowe Ruskich Partyzantow smile bedziemy ich uczyc od malego jak zabijac...stana sie Idealnym Zolnierzem...i dzieki nim zdobedziemy wladze nad swiatem pirate xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 5:59 am
Kiray Adwokat.Kozy Kiray revcat hmm ciekaw jestem jednego....a w sumie to nie mma juz sily na ten temat pisac..... tak niech dziewuchy beda ochocze.......i bedziemy mieli kilka malych partyzantow wink racja im wiecej Partyzantow tym szybciej opanujemy cala Gaie a pozniej swiat...jak by tu byl Pulkownik Ozzwlad to by sie szybko postaral o malych Partyzantow wink xd Mlode Partyzanty, nieletnie komando bojowe Ruskich Partyzantow smile bedziemy ich uczyc od malego jak zabijac...stana sie Idealnym Zolnierzem...i dzieki nim zdobedziemy wladze nad swiatem pirate xd OI!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 5:59 am
co to sie kurwa porobila na tej gai.....? zaraz chyba normalnie palne sobie w glowe.... jakies gildie.....klotnie...gowniarze....nie mam juz dzisiaj sily na wypowiadanie sie w tym temacie.....jednak wszedzie dobrze ale na R.P. najlepiej poki co..... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 6:01 am
revcat co to sie kurwa porobila na tej gai.....? zaraz chyba normalnie palne sobie w glowe.... jakies gildie.....klotnie...gowniarze....nie mam juz dzisiaj sily na wypowiadanie sie w tym temacie.....jednak wszedzie dobrze ale na R.P. najlepiej poki co..... pirate poki bimber jest wink *nalewa do szklanek* pijcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 6:03 am
revcat co to sie kurwa porobila na tej gai.....? zaraz chyba normalnie palne sobie w glowe.... jakies gildie.....klotnie...gowniarze....nie mam juz dzisiaj sily na wypowiadanie sie w tym temacie.....jednak wszedzie dobrze ale na R.P. najlepiej poki co..... pirate mi tez sie nie chce tam gadac... nawet nie wiem jaka jest dokladnie sytuacja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 6:07 am
revcat co to sie kurwa porobila na tej gai.....? zaraz chyba normalnie palne sobie w glowe.... jakies gildie.....klotnie...gowniarze....nie mam juz dzisiaj sily na wypowiadanie sie w tym temacie.....jednak wszedzie dobrze ale na R.P. najlepiej poki co..... pirate taaa...... jak zobaczylem nazwe Elite Polish Guild to myslalem ze padne ze smiechu..... niepotrzebne to wszystko moim zdaniem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 6:08 am
revcat co to sie kurwa porobila na tej gai.....? zaraz chyba normalnie palne sobie w glowe.... jakies gildie.....klotnie...gowniarze....nie mam juz dzisiaj sily na wypowiadanie sie w tym temacie.....jednak wszedzie dobrze ale na R.P. najlepiej poki co..... pirate ja tam sie nawet orientuje.. ale coraz mniej mi zalezy.. pijmy ! *wychyla bimberek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 6:11 am
opcy revcat co to sie kurwa porobila na tej gai.....? zaraz chyba normalnie palne sobie w glowe.... jakies gildie.....klotnie...gowniarze....nie mam juz dzisiaj sily na wypowiadanie sie w tym temacie.....jednak wszedzie dobrze ale na R.P. najlepiej poki co..... pirate taaa...... jak zobaczylem nazwe Elite Polish Guild to myslalem ze padne ze smiechu..... niepotrzebne to wszystko moim zdaniem.... dostales invite? ja tak.. ale jakos go obsralem ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|