|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 29, 2008 11:55 am
[link]terere, mam na tym zdjęciu moje ulubione kolczyki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 29, 2008 12:19 pm
Owiec Jak by kogoś interesił fragment mojego ogrodu po moich drobnych zmianach ( wyjebaniu niemal wszystkiego co kwitnie) Babcia nie zezwoliła na prezentacje jej osoby w necie wiec jej buzie zasłoniłam 1234567Kochanie tez bedzie podlewało za 50 lat? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 29, 2008 12:22 pm
Kasmizar Owiec Jak by kogoś interesił fragment mojego ogrodu po moich drobnych zmianach ( wyjebaniu niemal wszystkiego co kwitnie) Babcia nie zezwoliła na prezentacje jej osoby w necie wiec jej buzie zasłoniłam 1234567Kochanie tez bedzie podlewało za 50 lat? mrgreen za 50 lat to się pewnie samo będzie podlewało mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 29, 2008 12:34 pm
ichabot Kasmizar Owiec Jak by kogoś interesił fragment mojego ogrodu po moich drobnych zmianach ( wyjebaniu niemal wszystkiego co kwitnie) Babcia nie zezwoliła na prezentacje jej osoby w necie wiec jej buzie zasłoniłam 1234567Kochanie tez bedzie podlewało za 50 lat? mrgreen za 50 lat to się pewnie samo będzie podlewało mrgreen już się samo podlewa, bo są przecież takie fajne kraniki co się wbija w ziemię i one się kręcą, leją wodę... no, mam takie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 29, 2008 12:37 pm
pani psychol ichabot Kasmizar Owiec Jak by kogoś interesił fragment mojego ogrodu po moich drobnych zmianach ( wyjebaniu niemal wszystkiego co kwitnie) Babcia nie zezwoliła na prezentacje jej osoby w necie wiec jej buzie zasłoniłam 1234567Kochanie tez bedzie podlewało za 50 lat? mrgreen za 50 lat to się pewnie samo będzie podlewało mrgreen już się samo podlewa, bo są przecież takie fajne kraniki co się wbija w ziemię i one się kręcą, leją wodę... no, mam takie xd wiem, wiem, chodziło mi bardziej o takie podlewanie w zasięgu globalnym, albo chociaż na większą skalę pirate rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 29, 2008 12:49 pm
e tam, za 50. lat nas pewnie już nie będzie, bo przecież w 2012 r. ma być koniec świata xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 30, 2008 5:46 am
pani psychol e tam, za 50. lat nas pewnie już nie będzie, bo przecież w 2012 r. ma być koniec świata xp A ja słyszałem, że euro 2012 to będzie streetball xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 09, 2008 12:00 am
pani psychol e tam, za 50. lat nas pewnie już nie będzie, bo przecież w 2012 r. ma być koniec świata xp a to nie fajnie. ja z kamilą nie doczekamy osiemnastki gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 09, 2008 12:47 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol e tam, za 50. lat nas pewnie już nie będzie, bo przecież w 2012 r. ma być koniec świata xp a to nie fajnie. ja z kamilą nie doczekamy osiemnastki gonk muahahaha! a ja się doczekam cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 09, 2008 5:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 15, 2008 5:46 am
m, ładne.
och, zła, jak możesz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 17, 2008 1:34 pm
ILikeGreenChickenLegs m, ładne. och, zła, jak możesz! jak widać mogę ;> po namyśle stwierdzam, że na tym zdjęciu wyszłam jakbym chłodziła się na nim xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 18, 2008 5:44 am
pani psychol ILikeGreenChickenLegs m, ładne. och, zła, jak możesz! jak widać mogę ;> po namyśle stwierdzam, że na tym zdjęciu wyszłam jakbym chłodziła się na nim xp i jakbyś nadmuchała policzki. chyba, że to zrobiłaś. ale fajne, co tam. masz więcej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|