|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 11, 2009 6:41 am
Inset Hát namármost én is magyarnak modhatom magam. Térkép szerint Magyarország keleti részén helyezkedik el lakóhelyem, névszerint: DEBRECEN. Amúgy éppen most léptem a második X-be, tanulmányaimat pedig szintén itt folytatom mégpedig az anglisztikás szekcióban. Képem nincs, mer nem szeretek fotózkodni :/ Amúgy kb két éve Gaia-zok (mwaha szóvicc....) és naponta járok fel megnézni halakat ilyesmi, és ha már itt vagyok meg időm is engedi, zOMG-ra is felnézek hébe-hóba. Szal ha kell segítség bármelyik részben PM nekem, és majd együtt kitalálunk valamit. ;3 Ahoj o/ üdv itt...mien sok Rita van aki Debrecenben él és ott tanul és fenn van a gaian xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 11, 2009 7:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 11, 2009 8:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 12, 2009 12:10 am
vrobi üdv itt...mien sok Rita van aki Debrecenben él és ott tanul és fenn van a gaian xd Hm... Nem is írtam hogy Rita vagyok. Telepátia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 12, 2009 2:23 am
A profilodban írják hogy helló Rita vagy vmi ilyesmi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 12, 2009 2:56 am
Hmm....hát akkor Üdv neked Rita biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 13, 2009 7:43 am
akkor én is mondom hogy Üdv itt új gájások (én már vén csont vagyok sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 13, 2009 10:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 13, 2009 1:17 pm
Vercsi vagyok Budapestről. Idegenforgalmat tanulok németül, jövőre érettségizem és vizsgázom idegenvezetőként. Jó lenne ide tartozni. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 13, 2009 11:36 pm
hello mindig szívesen látjuk az új tagokat (csak legyél elég aktív a forumokon 4laugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 14, 2009 6:01 am
Ja.....és az sem árt ha Twilight fan vagy xd
(nyugi....nem követelmény.....az csak fokozza az örömünket 3nodding )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 14, 2009 9:47 am
napsugar hello mindig szívesen látjuk az új tagokat (csak legyél elég aktív a forumokon 4laugh ) Tökigaz 4laugh üdvözlünk..!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 14, 2009 11:01 am
stranger12 Ja.....és az sem árt ha Twilight fan vagy xd (nyugi....nem követelmény.....az csak fokozza az örömünket 3nodding ) Nincs sztem senki, akit nem fogott meg a Twilight-saga. Éljen a sztori, főleg angolul. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 14, 2009 11:14 am