|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:58 am
Christoff_Gangrell Kukus Christoff_Gangrell Ajaj... mam nadzieje ze to nie tyczy się mojegpo nażekania na egzy itp (na melinie) xp jesli tak to barzdo przepraszam... postaram sie tego nie robic... sweatdrop twa wojna z łaciną wpisała się już na stałę w krajobraz meliny... w zasadzie ciężko byłoby już bez tego tam wyżyć eek Heh... biore to za komplement... wink Kitty: Wodza starsi spacyfikowali... MOŻE bedzie koło 19... ale nic pewnego niestety.... sweatdrop E.e. co zrobili? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 10:02 am
Kitty-ShadowCat [quote="Christoff_Gangrell'] Kitty: Wodza starsi spacyfikowali... MOŻE bedzie koło 19... ale nic pewnego niestety.... sweatdrop E.e. co zrobili? eek Spacyfikowali... wink Wiesz tu sie tera ferie kączą... a Wodzu wbrew ich oczekiwaniom nie sterczał nad książkami więc sie z lekka wnerwili....no i tak wyszło... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 10:04 am
Christoff_Gangrell Kitty-ShadowCat [quote="Christoff_Gangrell'] Kitty: Wodza starsi spacyfikowali... MOŻE bedzie koło 19... ale nic pewnego niestety.... sweatdrop E.e. co zrobili? eek Spacyfikowali... wink Wiesz tu sie tera ferie kączą... a Wodzu wbrew ich oczekiwaniom nie sterczał nad książkami więc sie z lekka wnerwili....no i tak wyszło... sweatdrop aha.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 10:07 am
ja ide stad...poczytam sobie a potem film w TV obejrze papa wam =^w^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 10:11 am
Christoff_Gangrell Spacyfikowali... wink Wiesz tu sie tera ferie kączą... a Wodzu wbrew ich oczekiwaniom nie sterczał nad książkami więc sie z lekka wnerwili....no i tak wyszło... sweatdrop Ferie sie mu kończą?? A dla mnie to już legenda... Mi sie dawno skończyły... Ja juz na wielkanoc czekam... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 10:13 am