|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:35 am
Kukus Christoff_Gangrell... witamy na Czarnej Liście... ja przez ostatnie kilka dni cierpliwie was ostrzegałem byście nie przesadzali z cytatami, widzę jednak, że należy zaostrzyć środki bezpieczeństwa esh zaczelo sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:37 am
Miss_Karina Kukus Christoff_Gangrell... witamy na Czarnej Liście... ja przez ostatnie kilka dni cierpliwie was ostrzegałem byście nie przesadzali z cytatami, widzę jednak, że należy zaostrzyć środki bezpieczeństwa esh zaczelo sie... *zerka na poprzednią strone* eek Ups... zeczywiście...sorki... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:40 am
~~lena-undesaid~~ Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Ok, jestem sorx, ale obiadek miałam... Oglądałam se wtedy HBO i sie chyba na shtura obraże... stare spoxik siostrzyczko blaugh O_o widze, ze Jas ci przekazała wink Taak. teraz rodzina się powiększyła heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:41 am
Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Ok, jestem sorx, ale obiadek miałam... Oglądałam se wtedy HBO i sie chyba na shtura obraże... stare spoxik siostrzyczko blaugh O_o widze, ze Jas ci przekazała wink Taak. teraz rodzina się powiększyła heart heh... Sie wie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:45 am
Miss_Karina Kukus ja też jestem studentem i gadka Kari nie ma dla mnie najmnijeszego sensu... studenciak to studenciak... ciepłe ubranko, wygodne buty, torba lub plecak i jadziem na uczelnie [to nie jest rewia mody] dla ciebie nie, dla mnei tez nie ale lubie po prostu dobrze wygladac stare i tyle powiem to tak... nie jest to jedynie moja opinia, ja oraz kilka innych osób po prostu jest lekko zniesmaczone tym, że tak obnosisz się z faktem iż studiujesz... na serio, wśród nas osób studiujących jest nie mało... ale ty jesteś tą która najczęściej wspomina o studiach, egzaminach, uczelni... proszę cię byś przestała się tak z tym obnosić gdyż jest to irytujące... dostałaś się na ASP, faaaajnie... cieszymy się z tobą... ja uczę się w najlepszej szkole medycznej w Warszawie, Bee jest studentem prawa w najwybitniejszej uczelni Warszawskiej, Omega studiuje również w bardzo dobrej szkole... a studentów wśród nas jest znacznie więcej... bądźmy z siebie dumni ale nie zamęczajmy tym otoczenia, błagam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:51 am
Christoff_Gangrell Ajaj... mam nadzieje ze to nie tyczy się mojegpo nażekania na egzy itp (na melinie) xp jesli tak to barzdo przepraszam... postaram sie tego nie robic... sweatdrop twa wojna z łaciną wpisała się już na stałę w krajobraz meliny... w zasadzie ciężko byłoby już bez tego tam wyżyć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:51 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:53 am
okejka Kukus bede milczec i nie bede gadac na temat studiow masz to jak w banku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:54 am
Miss_Karina okejka Kukus bede milczec i nie bede gadac na temat studiow masz to jak w banku dziękuję ci bardzo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:55 am
Kukus Christoff_Gangrell Ajaj... mam nadzieje ze to nie tyczy się mojegpo nażekania na egzy itp (na melinie) xp jesli tak to barzdo przepraszam... postaram sie tego nie robic... sweatdrop twa wojna z łaciną wpisała się już na stałę w krajobraz meliny... w zasadzie ciężko byłoby już bez tego tam wyżyć eek Heh... biore to za komplement... wink Kitty: Wodza starsi spacyfikowali... MOŻE bedzie koło 19... ale nic pewnego niestety.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|