Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8096 8097 8098 8099 8100 8101 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Miss_Karina

PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:35 am

Kukus
Christoff_Gangrell... witamy na Czarnej Liście... ja przez ostatnie kilka dni cierpliwie was ostrzegałem byście nie przesadzali z cytatami, widzę jednak, że należy zaostrzyć środki bezpieczeństwa
esh zaczelo sie...
PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:37 am

Miss_Karina
Kukus
Christoff_Gangrell... witamy na Czarnej Liście... ja przez ostatnie kilka dni cierpliwie was ostrzegałem byście nie przesadzali z cytatami, widzę jednak, że należy zaostrzyć środki bezpieczeństwa
esh zaczelo sie...

*zerka na poprzednią strone* eek Ups... zeczywiście...sorki... xp

Christoff_Gangrell

Kimagure-chan

PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:38 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:40 am

~~lena-undesaid~~
Kitty-ShadowCat
~~lena-undesaid~~
Ok, jestem sorx, ale obiadek miałam... Oglądałam se wtedy HBO i sie chyba na shtura obraże... stare
spoxik siostrzyczko blaugh

O_o widze, ze Jas ci przekazała wink
Taak. teraz rodzina się powiększyła heart

Kimagure-chan

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:41 am

Kitty-ShadowCat
~~lena-undesaid~~
Kitty-ShadowCat
~~lena-undesaid~~
Ok, jestem sorx, ale obiadek miałam... Oglądałam se wtedy HBO i sie chyba na shtura obraże... stare
spoxik siostrzyczko blaugh

O_o widze, ze Jas ci przekazała wink
Taak. teraz rodzina się powiększyła heart

heh... Sie wie wink
PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:42 am

Kimagure-chan

Kukus

PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:45 am

Miss_Karina
Kukus
ja też jestem studentem i gadka Kari nie ma dla mnie najmnijeszego sensu... studenciak to studenciak... ciepłe ubranko, wygodne buty, torba lub plecak i jadziem na uczelnie [to nie jest rewia mody]
dla ciebie nie, dla mnei tez nie ale lubie po prostu dobrze wygladac stare i tyle
powiem to tak... nie jest to jedynie moja opinia, ja oraz kilka innych osób po prostu jest lekko zniesmaczone tym, że tak obnosisz się z faktem iż studiujesz... na serio, wśród nas osób studiujących jest nie mało... ale ty jesteś tą która najczęściej wspomina o studiach, egzaminach, uczelni... proszę cię byś przestała się tak z tym obnosić gdyż jest to irytujące... dostałaś się na ASP, faaaajnie... cieszymy się z tobą... ja uczę się w najlepszej szkole medycznej w Warszawie, Bee jest studentem prawa w najwybitniejszej uczelni Warszawskiej, Omega studiuje również w bardzo dobrej szkole... a studentów wśród nas jest znacznie więcej... bądźmy z siebie dumni ale nie zamęczajmy tym otoczenia, błagam
PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:49 am

Christoff_Gangrell

Kukus

PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:51 am

Christoff_Gangrell
Ajaj... mam nadzieje ze to nie tyczy się mojegpo nażekania na egzy itp (na melinie) xp jesli tak to barzdo przepraszam... postaram sie tego nie robic... sweatdrop
twa wojna z łaciną wpisała się już na stałę w krajobraz meliny... w zasadzie ciężko byłoby już bez tego tam wyżyć
PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:51 am

Kimagure-chan

Miss_Karina

PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:53 am

okejka Kukus bede milczec i nie bede gadac na temat studiow masz to jak w banku

PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:54 am

Kimagure-chan

Kukus

PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:54 am

Miss_Karina
okejka Kukus bede milczec i nie bede gadac na temat studiow masz to jak w banku

dziękuję ci bardzo
PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:55 am

Kukus
Christoff_Gangrell
Ajaj... mam nadzieje ze to nie tyczy się mojegpo nażekania na egzy itp (na melinie) xp jesli tak to barzdo przepraszam... postaram sie tego nie robic... sweatdrop
twa wojna z łaciną wpisała się już na stałę w krajobraz meliny... w zasadzie ciężko byłoby już bez tego tam wyżyć

eek Heh... biore to za komplement... wink

Kitty:
Wodza starsi spacyfikowali... MOŻE bedzie koło 19... ale nic pewnego niestety.... sweatdrop

Christoff_Gangrell

Miss_Karina

PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:56 am

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8096 8097 8098 8099 8100 8101 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games