Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8095 8096 8097 8098 8099 8100 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kimagure-chan

PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:25 am

Christoff_Gangrell
O.o. co to? whee
PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:25 am

Prinee
Christoff_Gangrell

no....widze czarne tło i nic więcej ;P

Ueeeeeeeee a mi wszycho dziaua jak nalezy....

Christoff_Gangrell

Kimagure-chan

PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:26 am

Christoff_Gangrell
Prinee
Christoff_Gangrell

no....widze czarne tło i nic więcej ;P

Ueeeeeeeee a mi wszycho dziaua jak nalezy....
mi też.... widze jakiegoś stworka eek
PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:27 am

Christoff_Gangrell
^^ fajny zwierzaczek... a cio to?

Jaswinder

Sparkly Hunter

Kimagure-chan

PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:28 am

Jaswinder
RATOOONKOOO!!! eek
ale śnieżyca!!!
u mnie też eek
PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:28 am

Miss_Karina
heh xd Kukus ja wlasnie mam nadzieje ze upiora sie wink do tej chwili zawsze to mama prala ale teraz sa na urlopie i jutro wracaja a ja musze uprac ubrania na studia XP bo w szafie nie mam niczego co moglabym zalozyc na studia XP a studentka baaaardzo dba o ubior blaugh (szczegolnie ja whee )
wiesz co? nadużywasz słowa "studia"... ja wcale nie dbam o ubiór... nie musze... jakkolwiek się ubiorę wyglądam dobrze... więc nie rozumiem cię... poza tym, z tego co wiem, ty jesteś na ASP, więc tym bardziej cię nie rozumiem, bo to jest miejsce gdzie nie liczy się ubiór, a talent [no chyba, że ci go brak, to faktycznie trzeba nadrabiać wyglądem] xp

Kukus

Kimagure-chan

PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:30 am

Kukus
Miss_Karina
heh xd Kukus ja wlasnie mam nadzieje ze upiora sie wink do tej chwili zawsze to mama prala ale teraz sa na urlopie i jutro wracaja a ja musze uprac ubrania na studia XP bo w szafie nie mam niczego co moglabym zalozyc na studia XP a studentka baaaardzo dba o ubior blaugh (szczegolnie ja whee )
wiesz co? nadużywasz słowa "studia"... ja wcale nie dbam o ubiór... nie musze... jakkolwiek się ubiorę wyglądam dobrze... więc nie rozumiem cię... poza tym, z tego co wiem, ty jesteś na ASP, więc tym bardziej cię nie rozumiem, bo to jest miejsce gdzie nie liczy się ubiór, a talent [no chyba, że ci go brak, to faktycznie trzeba nadrabiać wyglądem] xp
ja też dbam o wygląd sweatdrop
PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:30 am

Ok, jestem sorx, ale obiadek miałam... Oglądałam se wtedy HBO i sie chyba na shtura obraże... stare

~~lena-undesaid~~

Miss_Karina

PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:31 am

Kukus
Miss_Karina
wielkie dzieki stare i wcale nie naduzywam slowa studia wiec nie czep sie tego, Panie Kukus
jesli twierdzisz ze nie mam talentu to mnie nie znasz stare
PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:31 am

~~lena-undesaid~~
Ok, jestem sorx, ale obiadek miałam... Oglądałam se wtedy HBO i sie chyba na shtura obraże... stare
spoxik siostrzyczko blaugh

Kimagure-chan

Kukus

PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:32 am

Kitty-ShadowCat
Kukus
Miss_Karina
ja też dbam o wygląd sweatdrop
ja też jestem studentem i gadka Kari nie ma dla mnie najmnijeszego sensu... studenciak to studenciak... ciepłe ubranko, wygodne buty, torba lub plecak i jadziem na uczelnie [to nie jest rewia mody]
PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:32 am

[ Message temporarily off-line ]

Christoff_Gangrell

Miss_Karina

PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:33 am

Kukus
ja też jestem studentem i gadka Kari nie ma dla mnie najmnijeszego sensu... studenciak to studenciak... ciepłe ubranko, wygodne buty, torba lub plecak i jadziem na uczelnie [to nie jest rewia mody]
dla ciebie nie, dla mnei tez nie ale lubie po prostu dobrze wygladac stare i tyle
PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:34 am

Christoff_Gangrell... witamy na Czarnej Liście... ja przez ostatnie kilka dni cierpliwie was ostrzegałem byście nie przesadzali z cytatami, widzę jednak, że należy zaostrzyć środki bezpieczeństwa

Kukus

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Sat Feb 26, 2005 9:34 am

Kitty-ShadowCat
~~lena-undesaid~~
spoxik siostrzyczko blaugh

O_o widze, ze Jas ci przekazała wink
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8095 8096 8097 8098 8099 8100 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games