|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:25 am
Prinee no....widze czarne tło i nic więcej ;P Ueeeeeeeee a mi wszycho dziaua jak nalezy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:26 am
Christoff_Gangrell Prinee no....widze czarne tło i nic więcej ;P Ueeeeeeeee a mi wszycho dziaua jak nalezy.... mi też.... widze jakiegoś stworka eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:27 am
^^ fajny zwierzaczek... a cio to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:28 am
Jaswinder RATOOONKOOO!!! eek ale śnieżyca!!! u mnie też eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:28 am
Miss_Karina heh xd Kukus ja wlasnie mam nadzieje ze upiora sie wink do tej chwili zawsze to mama prala ale teraz sa na urlopie i jutro wracaja a ja musze uprac ubrania na studia XP bo w szafie nie mam niczego co moglabym zalozyc na studia XP a studentka baaaardzo dba o ubior blaugh (szczegolnie ja whee ) wiesz co? nadużywasz słowa "studia"... ja wcale nie dbam o ubiór... nie musze... jakkolwiek się ubiorę wyglądam dobrze... więc nie rozumiem cię... poza tym, z tego co wiem, ty jesteś na ASP, więc tym bardziej cię nie rozumiem, bo to jest miejsce gdzie nie liczy się ubiór, a talent [no chyba, że ci go brak, to faktycznie trzeba nadrabiać wyglądem] xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:30 am
Kukus Miss_Karina heh xd Kukus ja wlasnie mam nadzieje ze upiora sie wink do tej chwili zawsze to mama prala ale teraz sa na urlopie i jutro wracaja a ja musze uprac ubrania na studia XP bo w szafie nie mam niczego co moglabym zalozyc na studia XP a studentka baaaardzo dba o ubior blaugh (szczegolnie ja whee ) wiesz co? nadużywasz słowa "studia"... ja wcale nie dbam o ubiór... nie musze... jakkolwiek się ubiorę wyglądam dobrze... więc nie rozumiem cię... poza tym, z tego co wiem, ty jesteś na ASP, więc tym bardziej cię nie rozumiem, bo to jest miejsce gdzie nie liczy się ubiór, a talent [no chyba, że ci go brak, to faktycznie trzeba nadrabiać wyglądem] xp ja też dbam o wygląd sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:30 am
Ok, jestem sorx, ale obiadek miałam... Oglądałam se wtedy HBO i sie chyba na shtura obraże... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:31 am
Kukus Miss_Karina heh xd Kukus ja wlasnie mam nadzieje ze upiora sie wink do tej chwili zawsze to mama prala ale teraz sa na urlopie i jutro wracaja a ja musze uprac ubrania na studia XP bo w szafie nie mam niczego co moglabym zalozyc na studia XP a studentka baaaardzo dba o ubior blaugh (szczegolnie ja whee ) wiesz co? nadużywasz słowa "studia"... ja wcale nie dbam o ubiór... nie musze... jakkolwiek się ubiorę wyglądam dobrze... więc nie rozumiem cię... poza tym, z tego co wiem, ty jesteś na ASP, więc tym bardziej cię nie rozumiem, bo to jest miejsce gdzie nie liczy się ubiór, a talent [no chyba, że ci go brak, to faktycznie trzeba nadrabiać wyglądem] xp wielkie dzieki stare i wcale nie naduzywam slowa studia wiec nie czep sie tego, Panie Kukus jesli twierdzisz ze nie mam talentu to mnie nie znasz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:31 am
~~lena-undesaid~~ Ok, jestem sorx, ale obiadek miałam... Oglądałam se wtedy HBO i sie chyba na shtura obraże... stare spoxik siostrzyczko blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:32 am
Kitty-ShadowCat Kukus Miss_Karina heh xd Kukus ja wlasnie mam nadzieje ze upiora sie wink do tej chwili zawsze to mama prala ale teraz sa na urlopie i jutro wracaja a ja musze uprac ubrania na studia XP bo w szafie nie mam niczego co moglabym zalozyc na studia XP a studentka baaaardzo dba o ubior blaugh (szczegolnie ja whee ) wiesz co? nadużywasz słowa "studia"... ja wcale nie dbam o ubiór... nie musze... jakkolwiek się ubiorę wyglądam dobrze... więc nie rozumiem cię... poza tym, z tego co wiem, ty jesteś na ASP, więc tym bardziej cię nie rozumiem, bo to jest miejsce gdzie nie liczy się ubiór, a talent [no chyba, że ci go brak, to faktycznie trzeba nadrabiać wyglądem] xp ja też dbam o wygląd sweatdrop ja też jestem studentem i gadka Kari nie ma dla mnie najmnijeszego sensu... studenciak to studenciak... ciepłe ubranko, wygodne buty, torba lub plecak i jadziem na uczelnie [to nie jest rewia mody]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:33 am
Kukus ja też jestem studentem i gadka Kari nie ma dla mnie najmnijeszego sensu... studenciak to studenciak... ciepłe ubranko, wygodne buty, torba lub plecak i jadziem na uczelnie [to nie jest rewia mody] dla ciebie nie, dla mnei tez nie ale lubie po prostu dobrze wygladac stare i tyle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:34 am
Christoff_Gangrell... witamy na Czarnej Liście... ja przez ostatnie kilka dni cierpliwie was ostrzegałem byście nie przesadzali z cytatami, widzę jednak, że należy zaostrzyć środki bezpieczeństwa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:34 am
Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Ok, jestem sorx, ale obiadek miałam... Oglądałam se wtedy HBO i sie chyba na shtura obraże... stare spoxik siostrzyczko blaugh O_o widze, ze Jas ci przekazała wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|