|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:13 am
mam nadzieje ze dobrze ustawilam pralke xd xd >.> dzis po raz pierwszy piore swoje ubrania i mam nadzieje ze dobrze sie wypiora blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:15 am
Kitty-ShadowCat buziak* cieszę się że sieszysz się moim szczęściem... whee no.... co do wodza... nie jestem specjalnie szczęśliwa stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:16 am
Miss_Karina mam nadzieje ze dobrze ustawilam pralke xd xd >.> dzis po raz pierwszy piore swoje ubrania i mam nadzieje ze dobrze sie wypiora blaugh whee O.o. ja nie umiem się posługiwać pralką xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:17 am
Miss_Karina mam nadzieje ze dobrze ustawilam pralke xd xd >.> dzis po raz pierwszy piore swoje ubrania i mam nadzieje ze dobrze sie wypiora blaugh whee Dobrze będzie jeśli się nie zafarbują albo nie skurczą xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:19 am
Kitty-ShadowCat Christoff_Gangrell Kitty-ShadowCat papatuś blaugh witaj Krzysiu *przytul* blaugh *przytula tez* O widze że dzis masz dobry chumor... whee bardzo dobrze ciesze sie... whee *buziak* cieszę się że cieszysz się moim szczęściem... whee no.... co do wodza... nie jestem specjalnie szczęśliwa stare O.o ooo ciemuz to??? jeśli moge wiedzieć??? Heyka Jaswinder...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:19 am
Kitty-ShadowCat Miss_Karina mam nadzieje ze dobrze ustawilam pralke xd xd >.> dzis po raz pierwszy piore swoje ubrania i mam nadzieje ze dobrze sie wypiora blaugh whee O.o. ja nie umiem się posługiwać pralką xd no nie kpijcie sobie ze mnie... żeby nie umieć się posługiwać pralką to już trzeba być ułomnym... na ciuchcach są podane temperatury prania... w pralce są programy... oznaczenia są uniwersalne, więc nie da się nic spierdzielić... no chyba, że się bardzo chce sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:20 am
Prinee Miss_Karina mam nadzieje ze dobrze ustawilam pralke xd xd >.> dzis po raz pierwszy piore swoje ubrania i mam nadzieje ze dobrze sie wypiora blaugh whee Dobrze będzie jeśli się nie zafarbują albo nie skurczą xD heh lepiejnic nie mow XD XP na szczescie piore na poczatek tylko czarne ubrania XP przy okazji czesc ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:21 am
RATOOONKOOO!!! eek ale śnieżyca!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:22 am
Kukus Kitty-ShadowCat Miss_Karina mam nadzieje ze dobrze ustawilam pralke xd xd >.> dzis po raz pierwszy piore swoje ubrania i mam nadzieje ze dobrze sie wypiora blaugh whee O.o. ja nie umiem się posługiwać pralką xd no nie kpijcie sobie ze mnie... żeby nie umieć się posługiwać pralką to już trzeba być ułomnym... na ciuchcach są podane temperatury prania... w pralce są programy... oznaczenia są uniwersalne, więc nie da się nic spierdzielić... no chyba, że się bardzo chce sweatdrop Ja też nie umiem się obsługiwać pralką..... zresztą do szczęścia nie jest mi to potrzebne xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:23 am
no....widze czarne tło i nic więcej ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Kitty-ShadowCat Miss_Karina mam nadzieje ze dobrze ustawilam pralke xd xd >.> dzis po raz pierwszy piore swoje ubrania i mam nadzieje ze dobrze sie wypiora blaugh whee O.o. ja nie umiem się posługiwać pralką xd no nie kpijcie sobie ze mnie... żeby nie umieć się posługiwać pralką to już trzeba być ułomnym... na ciuchcach są podane temperatury prania... w pralce są programy... oznaczenia są uniwersalne, więc nie da się nic spierdzielić... no chyba, że się bardzo chce sweatdrop heh xd Kukus ja wlasnie mam nadzieje ze upiora sie wink do tej chwili zawsze to mama prala ale teraz sa na urlopie i jutro wracaja a ja musze uprac ubrania na studia XP bo w szafie nie mam niczego co moglabym zalozyc na studia XP a studentka baaaardzo dba o ubior blaugh (szczegolnie ja whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Kitty-ShadowCat Christoff_Gangrell Kitty-ShadowCat papatuś blaugh witaj Krzysiu *przytul* blaugh *przytula tez* O widze że dzis masz dobry chumor... whee bardzo dobrze ciesze sie... whee *buziak* cieszę się że cieszysz się moim szczęściem... whee no.... co do wodza... nie jestem specjalnie szczęśliwa stare O.o ooo ciemuz to??? jeśli moge wiedzieć??? Heyka Jaswinder... wybacz ale nie chcu tego mówić publicznie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:24 am
Kitty-ShadowCat Christoff_Gangrell Kitty-ShadowCat Christoff_Gangrell Kitty-ShadowCat papatuś blaugh witaj Krzysiu *przytul* blaugh *przytula tez* O widze że dzis masz dobry chumor... whee bardzo dobrze ciesze sie... whee *buziak* cieszę się że cieszysz się moim szczęściem... whee no.... co do wodza... nie jestem specjalnie szczęśliwa stare O.o ooo ciemuz to??? jeśli moge wiedzieć??? Heyka Jaswinder... wybacz ale nie chcu tego mówić publicznie sweatdrop Okej... rozumiem... wink [Kukus: mam juz dosyć ciągłego ostrzegania... teraz lece po chamie, bo widzę, że znów zaczynacie sobie lecieć w dzindzibula]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|