|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:47 am
~~lena-undesaid~~ Kitty-ShadowCat O.o. szkoda.... ja słucham tylko vivy polskiej sweatdrop A ja nie ma polskiej i nie żałuje. Zadku która polska piosenka mi sie podoba- mam polskie Mtv, to mi wystarczy... Ja bym chciała mieć RTL2... ale na vivie polskiej są nie tylko polskie piosenki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:48 am
Prinee M-Teen Kitty: tez mi sie nie chce iść... mam wognieźle zwalony ten miesiąc.. stare no ty to naprawdę w szkole wszystko OK ocenki ładne lecą (nie licząc tego zgubionego sprawdzianu...) Nie to co u mnie xD i jeszcze teraz mi się chorować zachciało razz heh... A mowiac o sprawdzianach.. To ja miałam w piatek z majmy... Cały czas sprawdzalam, czy literke dobrze napisałam, czy znak liczbi jest widoczny... A podpisać się zapomniałam! Na szczeście mi sie przypomniało, to mi nauczycielka oddała, żebym to zrobiła... Ale zaczeła gadać że ja sie chyba zakochałam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:49 am
hija Ludziska biggrin przyszłam na chwilke biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:50 am
Ntsumi_Aya hija Ludziska biggrin przyszłam na chwilke biggrin siemka... NIE, NO TY TEŻ MASZ TE KSIEŻYCE!!!! crying crying crying A JA NIE.... BUUUUU....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:50 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:51 am
Ntsumi_Aya hija Ludziska biggrin przyszłam na chwilke biggrin cześć blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:51 am
nie kitty nie jestem juz zła.. przeszło mi razz
sprawdziany bueeeh czeka mnie cała masa tego pieruństwa za niedługo... jeszcze ten remont! ale uz powoli sie konczy, sciany, ziemia i sufit super odpicowane.. tylko jeszcze te njagorsze klamoty przeniesc i spokoj bede miec.... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee eeee......Przyrodzie? To do kt ty chodzisz klasy? 6?! to jeszcz nic... ja się na egzaminie z pedagogiki specjalnej podpisałem Włodzimierz Illicz Lenin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:55 am
~~lena-undesaid~~ Ntsumi_Aya hija Ludziska biggrin przyszłam na chwilke biggrin siemka... NIE, NO TY TEŻ MASZ TE KSIEŻYCE!!!! crying crying crying A JA NIE.... BUUUUU.... heh trzeba kase zbierać, a nie wydawać ją na jakieś pierdoły ... stare LUDZIE DOSTAŁAM BB!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|