|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:28 am
Kitty-ShadowCat jak wy wszyscy ślicznie wyglądacie eek blaugh dziwnym nie jest........... wink wlasnie przeczytalem bleacha r0zdział 159 i Naruto 249 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:28 am
Kukus Kitty-ShadowCat jak wy wszyscy ślicznie wyglądacie eek blaugh ja zawsz wyglądam WPORZO a jaki skromny jestem blaugh i masz płaszczyk z RO biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:29 am
ino wrocilam. Co slychac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Kitty-ShadowCat jak wy wszyscy ślicznie wyglądacie eek blaugh ja zawsz wyglądam WPORZO a jaki skromny jestem blaugh i śliczny blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:30 am
Prinee Kukus Kitty-ShadowCat jak wy wszyscy ślicznie wyglądacie eek blaugh ja zawsz wyglądam WPORZO a jaki skromny jestem blaugh i masz płaszczyk z RO biggrin nie... kurtałkę z futerkiem... z resztą w prawie identycznej ostatnio biegam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ ino wrocilam. Co slychac?? witaj *przytul* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty: ja z pewnościa wyglądam cudnie wink *odwraca sie i sprawdza czy dobrze wygląda w swojej puderniczce, poprawia usta*
Prinee: no ehehe wiesz, chce ten czarny stanik co ty z tego sklepu tej blodnyny na wyspie Gambino.. i nie moge wejść! Nawet ogniki nie pomagają stare dupc to gonk
Kukus: MSN i tak da best xd blaugh
Opcy: O.o eee.... *zakłopotane* jasne wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:31 am
Kukus Prinee Kukus Kitty-ShadowCat jak wy wszyscy ślicznie wyglądacie eek blaugh ja zawsz wyglądam WPORZO a jaki skromny jestem blaugh i masz płaszczyk z RO biggrin nie... kurtałkę z futerkiem... z resztą w prawie identycznej ostatnio biegam smile ja też mam futerko w kurtce xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:32 am
M-Teen Kitty: ja z pewnościa wyglądam cudnie wink *odwraca sie i sprawdza czy dobrze wygląda w swojej puderniczce, poprawia usta* Prinee: no ehehe wiesz, chce ten czarny stanik co ty z tego sklepu tej blodnyny na wyspie Gambino.. i nie moge wejść! Nawet ogniki nie pomagają stare dupc to gonk Kukus: MSN i tak da best xd blaugh Opcy: O.o eee.... *zakłopotane* jasne wink A mi wszystko działa biggrin Sprawdzałam to musze jakoś wydać moje many razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:33 am
Prinee Kukus Prinee Kukus Kitty-ShadowCat jak wy wszyscy ślicznie wyglądacie eek blaugh ja zawsz wyglądam WPORZO a jaki skromny jestem blaugh i masz płaszczyk z RO biggrin nie... kurtałkę z futerkiem... z resztą w prawie identycznej ostatnio biegam smile ja też mam futerko w kurtce xD i ja tesh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:33 am
słyszeliście kiedy piosenke Und wenn Ein lied??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:34 am