|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 7:45 am
witaj rynn
mnie też.. i wcale nie jestem zadowlona bo sie nieźle naprodukowałam aby cos wyjaśnić.... stare
wrrrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 7:46 am
dobra... wynoszę się stąd... *wynosi się stąd* do zobaczyska!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 7:47 am
Hmm..dostałam wczoraj w pink boxie green laurels...idę zrobić jakąś oryginalną wariację na temat mojego avatarka. Żeby nie było tak mroczno jak zwykle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 7:48 am
Jaswinder dobra... wynoszę się stąd... *wynosi się stąd* do zobaczyska!!! ciao * patrzy jak wynosi sie stąd*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 7:49 am
Ok, to ja też lece, musze jeszcze na pianinie pograć... Narx* pojawiają sie kłęby dymu, a gdy opadają, leny nie ma już w pokoju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 7:50 am
Jaswinder eek Kitt... ładna jesteś... ^^ blaugh na pewno nie wyglądasz na 13 lat... thinx *przytul* witam wszystkich ponownie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 7:51 am
Rynn the Vampire Hmm..dostałam wczoraj w pink boxie green laurels...idę zrobić jakąś oryginalną wariację na temat mojego avatarka. Żeby nie było tak mroczno jak zwykle. *uśmiecha sie z kwadratowym usmieszkiem* fajnie ci ... przynajmnije ty oowrzylas swoja niespodzianka.. ja nawet jej zdobyc nie mogłam mimo, ze galy byly stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 7:51 am
no kurde, ślicznie. Tylko mi tak jakoś włosy odtylcowo ścięło...głupie glitche.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 7:52 am
M-Teen Rynn the Vampire Hmm..dostałam wczoraj w pink boxie green laurels...idę zrobić jakąś oryginalną wariację na temat mojego avatarka. Żeby nie było tak mroczno jak zwykle. *uśmiecha sie z kwadratowym usmieszkiem* fajnie ci ... przynajmnije ty oowrzylas swoja niespodzianka.. ja nawet jej zdobyc nie mogłam mimo, ze galy byly stressed hmmm???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:08 am
cicho tu jakoś... i pusto eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:10 am
Kukus cicho tu jakoś... i pusto eek teh, wiem...nudno tak jakoś. Cholera, w dodatku gadulec mi padł.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:12 am
Rynn the Vampire Kukus cicho tu jakoś... i pusto eek teh, wiem...nudno tak jakoś. Cholera, w dodatku gadulec mi padł. nie tylko tobie... od rana się chrzani... szit jeden... czemu ludzie sie nie nauczą w końcu, że TLEN is besser
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 8:14 am
Ha, ja tam za często z gadu nie korzystam i tak, więc mi to dynda. Ale mógłby działać wtedy jak jestem. Cholera, tyle roboty mam...w dodatku matmy nie kapuję :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|