|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 6:16 am
Kukus Lavagetas_heqetai nikt ci nie kaze sie ubierac xd te, Wujek... jak te kobiety nas, w ogóle, traktują? sweatdrop walim focha i idziem na miasto wyrwać sobie nowe towary? wink jasne nikt nie bedzie poniewieral takich talentow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 6:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 6:17 am
Kukus Lavagetas_heqetai dostal pieprzniczką w głowe, padl w sos i zanurza sie nieprzytomny z uniesionym kciukiem jak Arnold> xp X_x *skacze "na Hasselfof'a" do sosu* BANZAIIIIIIIII *słychać pieprzęcie na dechę i trzask pękajacych żeber* trzym się, ziomek, nie umieraj... nie idź w stronę światełka w tunelu, to pociąg *płynie "pieskiem ciągnąc za sobą bojkę* zaraz cię uratuję, bo jest hiroł *za nim dryfują jego kąpielówki* xd licze ze odzyskasz je dla mnie my hero!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 6:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Bo nie lubie zbokjasne 3nodding ? a co mnie to obchodzi? zachowaj to dla siebie- takie wywody mozesz pisac w pamietnikach- pozdrowienia [Kukus: chyba nie muszę wyjaśniać czemu znalazła się tu adnotacja ode mnie... ale i tak wyjaśnię... wygląda to tak... 1, 2, 3, 4, 5... nie więcej]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Bo nie lubie zboków, jasne 3nodding ? w takim wypadku pozostaje mi zadać tylko jedno pytanie eek to co ty robisz w klubie GAIowych fetyszystów? eek scream eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 6:19 am
Kitty-ShadowCat ja też nie lubiu zbokxp: ale ja sie tylko nabijam.... Nie tak żebym była teraz NAPRAWDE wściekła na Lh... Bawie sie, i tyle... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 6:19 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 6:21 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 6:21 am
Kukus ~~lena-undesaid~~ Bo nie lubie zboków, jasne 3nodding ? w takim wypadku pozostaje mi zadać tylko jedno pytanie eek to co ty robisz w klubie GAIowych fetyszystów? eek scream eek luiuudzie....Przecież ja tego nie m na powarznie... sweatdrop Jeszcze sie LH na mnie obrazi... (jak juz się nie obraził...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 6:22 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 6:23 am
crying sklepy nadal są zamknięte crying a ja chciałem kupić sobie coś ładnego crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|