|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 6:07 am
heh szurniete invetory nie dziala stare nie moge sie przebrac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lavagetas_heqetai no kurde- polizac nawet nie mozna < ucieka znow> xd xd xd xd smacznego uff uniknelam kolejnego potopu.... no pieknie cale ubranie brudne... i w co ja teraz sie ubiore?!! xd xd nikt ci nie kaze sie ubierac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 6:08 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai no kurde- polizac nawet nie mozna < ucieka znow> xd xd xd xd smacznego uff uniknelam kolejnego potopu.... no pieknie cale ubranie brudne... i w co ja teraz sie ubiore?!! xd xd nikt ci nie kaze sie ubierac xd a masz! twisted mala przyprawa sie przydala twisted to dla dodania smaku sosowi i... cialkowi XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 6:09 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai no kurde- polizac nawet nie mozna < ucieka znow> xd xd xd xd smacznego uff uniknelam kolejnego potopu.... no pieknie cale ubranie brudne... i w co ja teraz sie ubiore?!! xd xd nikt ci nie kaze sie ubierac xd a masz! twisted mala przyprawa sie przydala twisted brawo Kariś !!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai no kurde- polizac nawet nie mozna < ucieka znow> xd xd xd xd smacznegoO.o gonk gonk gonk xd *chowa sie na glowie kukusa* xd no tak... ledwo się człowiek z jedną rozstanie już ma następną laskę na głowie... i to dosłownie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai no kurde- polizac nawet nie mozna < ucieka znow> xd xd xd xd smacznego uff uniknelam kolejnego potopu.... no pieknie cale ubranie brudne... i w co ja teraz sie ubiore?!! xd xd nikt ci nie kaze sie ubierac xd ty... ty... *wychodzi z łazienki, z polem ochronnym, sos do niej nie dociera, policzkuje LH, wraca wściekła do łazienki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 6:10 am
Kukus Lethiel Lavagetas_heqetai no kurde- polizac nawet nie mozna < ucieka znow> xd xd xd xd smacznegoO.o gonk gonk gonk xd *chowa sie na glowie kukusa* xd no tak... ledwo się człowiek z jedną rozstanie już ma następną laskę na głowie... i to dosłownie blaugh xd łiiiiiiiiiii *przewraca kukusa w sos* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 6:11 am
zmykam na chilq na obiadek ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 6:11 am
Lavagetas_heqetai nikt ci nie kaze sie ubierac xd te, Wujek... jak te kobiety nas, w ogóle, traktują? sweatdrop walim focha i idziem na miasto wyrwać sobie nowe towary? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 6:12 am
ok bede pozniej... glodna jestem xd ide sobie obiad zrobic wink przez ten makaron i sos zglodnialam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 6:12 am
Lethiel Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai no kurde- polizac nawet nie mozna < ucieka znow> xd xd xd xd smacznego uff uniknelam kolejnego potopu.... no pieknie cale ubranie brudne... i w co ja teraz sie ubiore?!! xd xd nikt ci nie kaze sie ubierac xd a masz! twisted mala przyprawa sie przydala twisted brawo Kariś !!!! xd xp X_x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 6:13 am
Lethiel Kukus Lethiel Lavagetas_heqetai no kurde- polizac nawet nie mozna < ucieka znow> xd xd xd xd smacznegoO.o gonk gonk gonk xd *chowa sie na glowie kukusa* xd no tak... ledwo się człowiek z jedną rozstanie już ma następną laskę na głowie... i to dosłownie blaugh xd łiiiiiiiiiii *przewraca kukusa w sos* blaugh U,u. jami jami blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 6:13 am
~~lena-undesaid~~ Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai no kurde- polizac nawet nie mozna < ucieka znow> xd xd xd xd smacznego uff uniknelam kolejnego potopu.... no pieknie cale ubranie brudne... i w co ja teraz sie ubiore?!! xd xd nikt ci nie kaze sie ubierac xd ty... ty... *wychodzi z łazienki, z polem ochronnym, sos do niej nie dociera, policzkuje LH, wraca wściekła do łazienki* mala czego ty sie burzysz?- nawet cie nie znam i nie dotknalem a ty mi liscie sprzedajesz-- napiecie przedmiesiaczkowe czy jak? sweatdrop sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 6:15 am
Lavagetas_heqetai dostal pieprzniczką w głowe, padl w sos i zanurza sie nieprzytomny z uniesionym kciukiem jak Arnold> xp X_x *skacze "na Hasselfof'a" do sosu* BANZAIIIIIIIII *słychać pieprzęcie na dechę i trzask pękajacych żeber* trzym się, ziomek, nie umieraj... nie idź w stronę światełka w tunelu, to pociąg *płynie "pieskiem" ciągnąc za sobą bojkę* zaraz cię uratuję, bom jest hiroł *za nim dryfują jego kąpielówki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|