|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 5:54 am
łubu dubu....... jestem......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 5:55 am
opcy łubu dubu....... jestem......  joł, ma niga
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat j akce być obrzucana makaronem... whee wedle zyczenia prze pani xd
nie ma! blaugh ale ja trafiłam! *skok na LH z miska makaronu w lapkach* twisted *przewraca *wyshooca makaron na glowe* blaugh AAA!!! xd blaugh zemsta blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj kukusiku 4laugh *skacze na niego z makaronem wystajacym zza dekoltu xd * *przytuuuuuuul* blaugh xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina ~~lena-undesaid~~ m,y??? dzieciaki??? eee, taam, by sie tylko bawimy xd *rzuca makaronem w karine, nie trafaijąc oczywyście jej kotka* tyyyyyyy......... *unika makaronu* a ja myślałam, że zostałaś w tym amkaronie zakopana przez naszego makaronowego wodza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat j akce być obrzucana makaronem... whee wedle zyczenia prze pani xd
nie ma! blaugh ale ja trafiłam! sos by sie przydał blaugh
xd *po chwili przynosi cały garnek sosu spagetti* jami jami witaj Kukus *przytul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 5:56 am
Lavagetas_heqetai sos by sie przydał blaugh
xd eek eek NYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! pisiek.... a maaaaaaaaaaaaaaaasz!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 5:57 am
Lethiel witaj kukusiku 4laugh *skacze na niego z makaronem wystajacym zza dekoltu xd * *przytuuuuuuul* blaugh xd whee *patrzy za dekolt* faaaaajne... eek tfu... sie znaczy, fajny makaron wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no to ładnie......... *przygląda sie mlodziezy obrzucajacej sie makaronem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai AAA!!! xd blaugh zemsta blaugh O.o argh.. xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus opcy łubu dubu....... jestem......  joł, ma niga czesc kukus whee jak tam humorek? xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 5:58 am
Kukus Lethiel witaj kukusiku 4laugh *skacze na niego z makaronem wystajacym zza dekoltu xd * *przytuuuuuuul* blaugh xd whee *patrzy za dekolt* faaaaajne... eek tfu... sie znaczy, fajny makaron wink xd *pac makaronem* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy no to ładnie......... *przygląda sie mlodziezy obrzucajacej sie makaronem* zawsze zaczyna się od makaronu... zaraz pójdą wyzwiska... a wtedy już prosta droga do przemocy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy no to ładnie......... *przygląda sie mlodziezy obrzucajacej sie makaronem* też chcesz?? *podaje opcemy talerz z makaronem i sosem spaghetti*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|