|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 5:14 am
Lavagetas_heqetai witam wink co niwego? jakies zapasy w makaronie? blaugh *skok na LH* *wywala go w miske makaronu* xd witaj blaugh twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 5:15 am
Miss_Karina racqel Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ siemka wszystkijm. Tylko błagam, nie mówcie, ze sie znowu o cos kłucicie! jestem zła, niedobra, bee sad papa Heru ale megawkrety sobie robisz dziewczyno, uspokoj sie juz. wlasnie przestan juz K. jush jestem grzeczna whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 5:15 am
ok, ok... Juz spokojnie, proponuje zmienic temat na zupęłnie inny, np. jak was nazywaja kumple??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 5:16 am
Lethiel sad .. ja ciem kotka crying sad crying sad crying przepraszam... ja zupelnie przypadkowo dostalam kotke.... to byla ogromna niespodzianka dla mnie...to dość długa historia
rac- wole nie pytac bo zarobie kolejne zadrapania na rekach...
hej Pisiek ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 5:17 am
~~lena-undesaid~~ ok, ok... Juz spokojnie, proponuje zmienic temat na zupęłnie inny, np. jak was nazywaja kumple?? wlasnie kolo co przyszedl to mnie nazywa L, od loser
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lethiel sad .. ja ciem kotka crying sad crying sad crying przepraszam... ja zupelnie przypadkowo dostalam kotke.... to byla ogromna niespodzianka dla mnie...to dość długa historia
rac- wole nie pytac bo zarobie kolejne zadrapania na rekach...
hej Pisiek ^^*przytuuuuuuul* opowiedz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai witam wink co niwego? jakies zapasy w makaronie? blaugh *skok na LH* *wywala go w miske makaronu* xd witaj blaugh twisted heej 4laugh xd xd slodko blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 5:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 5:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 5:19 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai witam wink co niwego? jakies zapasy w makaronie? blaugh *skok na LH* *wywala go w miske makaronu* xd witaj blaugh twisted heej 4laugh xd xd slodko blaugh O.o ... o.O ... piiiiiiiiiiiisk !!! *prooboje powyjmowac makaron zza dekoltu* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 5:21 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai witam wink co niwego? jakies zapasy w makaronie? blaugh *skok na LH* *wywala go w miske makaronu* xd witaj blaugh twisted heej 4laugh xd xd slodko blaugh ty zboczeńcu, jak możesz?! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai witam wink co niwego? jakies zapasy w makaronie? blaugh *skok na LH* *wywala go w miske makaronu* xd witaj blaugh twisted heej 4laugh xd xd slodko blaugh O.o ... o.O ... piiiiiiiiiiiisk !!! *prooboje powyjmowac makaron zza dekoltu* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai witam wink co niwego? jakies zapasy w makaronie? blaugh *skok na LH* *wywala go w miske makaronu* xd witaj blaugh twisted heej 4laugh xd xd slodko blaugh O.o ... o.O ... piiiiiiiiiiiisk !!! *prooboje powyjmowac makaron zza dekoltu* crying Oo no wybacz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 5:22 am