|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 5:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 5:07 am
~~lena-undesaid~~ siemka wszystkijm. Tylko błagam, nie mówcie, ze sie znowu o cos kłucicie! jestem zła, niedobra, bee sad papa Heru
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 5:08 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kittuś... - nie czarną... - czerwoną blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
herubinek Dobra ja lece papatki *otacza sie pelerynką i znika* papatki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 5:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 5:11 am
~~lena-undesaid~~ siemka wszystkijm. Tylko błagam, nie mówcie, ze sie znowu o cos kłucicie! witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* whee papatki heru
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 5:11 am
Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ siemka wszystkijm. Tylko błagam, nie mówcie, ze sie znowu o cos kłucicie! jestem zła, niedobra, bee sad papa Heru ale megawkrety sobie robisz dziewczyno, uspokoj sie juz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 5:12 am
Jaswinder Kittuś... - nie czarną... - czerwoną blaugh to jeszcze lepiej stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ~~lena-undesaid~~ siemka wszystkijm. Tylko błagam, nie mówcie, ze sie znowu o cos kłucicie! witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* whee papatki heru siemkx leti
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ siemka wszystkijm. Tylko błagam, nie mówcie, ze sie znowu o cos kłucicie! jestem zła, niedobra, bee sad papa Heru ale megawkrety sobie robisz dziewczyno, uspokoj sie juz. wlasnie przestan juz K.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 5:13 am
witam wink co niwego? jakies zapasy w makaronie? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lethiel Miss_Karina Jaswinder lepiej już się nie kł63;my, bo wczoraj tu gorąco było... sweatdrop oł jes... jeszcze mi łeb boli od wczorajszej awantury XP sweatdrop xd .. nie przypominam siobie zeby tu kiedykolwiek wczesniej takie rzeczy siem dzialy sweatdrop .. ech.. ja tesh nie przypominam sobie... sweatdrop ale blagam nie gadajmy o tym co sie dzialo wczoraj bo jeszcze zle sie czuje xp (btw. moja kotka wlasnie spi na moim biurku, tuz przy kaloryferze O.o dziwie sie ze nie slyszy jak ja wale w klawę, bo glosno to robe czasem XD o.O" ) sad .. ja ciem kotka crying sad crying sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|