|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:19 am
no włąśnie tak crying
crying crying crying
Łeeeeeeeeeee sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:19 am
Sei chan Lethiel Sei chan Lethiel witaj Sei *przytuuuuul* whee Nyu=^_^= tez mam czarny płąszczyk nyu=^_^= gratoolacje whee a ja tesh mam bialy w inventory blaugh whee A teraz zbieranko kasy na nowe listy Nyu=^_^= smile .. a od kiedy beda nowe ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:20 am
Omega Sun Kiart Mam jedno pytanko... Czy jest jakis sposub dostania lisciku za FREE ...??^^ blaugh mozne je czasem wygrac w konkursach avkowych albo rysowniczych blaugh czesc Wam wink ...^^ Witaj ... Czesc Sei wink wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:21 am
Lethiel Ja- Yosei herubinek Widział ktoś Delise crying ? ...nie chciałbym wprowadzać zamieszania ani błednych info ...ale czy to czasem nie Delisa zrezygnowała z Gai? ... sweatdrop niom.. sad crying zrezygnowała.... ja prosiłam..... błagałam na kolanach żeby została ale ona się uparła crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:21 am
Lethiel smile .. a od kiedy beda nowe ?? Chyba koło 4-5 marca..nyu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:22 am
Kitty-ShadowCat Lethiel Ja- Yosei herubinek Widział ktoś Delise crying ? ...nie chciałbym wprowadzać zamieszania ani błednych info ...ale czy to czasem nie Delisa zrezygnowała z Gai? ... sweatdrop niom.. sad crying zrezygnowała.... ja prosiłam..... błagałam na kolanach żeby została ale ona się uparła crying Eeeee... wys ie znacie osobiście??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:23 am
wie ktos może na kt stronie wodzu ma fote?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:24 am
hey,
dziala wam gadu? mam z nim male problemy i nie wiem czy to na serverach cos siedzi, czy sam niezbyt precyzyjnie namieszalem w portach.
domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:25 am
Kiart Omega Sun Kiart Mam jedno pytanko... Czy jest jakis sposub dostania lisciku za FREE ...??^^ blaugh mozne je czasem wygrac w konkursach avkowych albo rysowniczych blaugh czesc Wam wink ...^^ Witaj ... Czesc Sei wink wink chociaz jedna osoba mnie zauwazyla sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:25 am
[ Kaku ] hey, dziala wam gadu? mam z nim male problemy i nie wiem czy to na serverach cos siedzi, czy sam niezbyt precyzyjnie namieszalem w portach. domokun GG sie popsuło normalka nyu.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:26 am
Omega Sun Kiart Omega Sun Kiart Mam jedno pytanko... Czy jest jakis sposub dostania lisciku za FREE ...??^^ blaugh mozne je czasem wygrac w konkursach avkowych albo rysowniczych blaugh czesc Wam wink ...^^ Witaj ... Czesc Sei wink wink chociaz jedna osoba mnie zauwazyla sweatdrop cześć omega blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:27 am
Kitty-ShadowCat wie ktos może na kt stronie wodzu ma fote?? sweatdrop a Ty wiesz, ze powinnas znalezc sie na Czarnej Liscie za rozciaganie stron i wyzywanie innych wczoraj wieczorem blaugh ? Ale tym razem Ci podaruje, tylko badz grzeczna na przyszlosc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:27 am
Sei chan [ Kaku ] hey, dziala wam gadu? mam z nim male problemy i nie wiem czy to na serverach cos siedzi, czy sam niezbyt precyzyjnie namieszalem w portach. domokun GG sie popsuło normalka nyu....... grrr..niedobrze domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|