|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:07 am
Kiart ...wrrrr.... scream ...Juz ktorys raz z rzedu mnie wyrzucilo i nie moglem sie przez jakis czas zalogowac ...!!! scream neutral ...Witajcie ...^^ kochana gaia stare xp *przytuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:07 am
Lethiel herubinek Witam *wyłąnia sie z ciemnosci postac* Co tam słychać smile witaj heru wink dawno cie nie widzialam *przytuuuuuuuuuuul* whee A dużo zajęć na kompie- nie styka czasu na wszystko + braciszek i psikus... xp Ale spoko... postaram sie byc częściej... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:08 am
herubinek Witam *wyłąnia sie z ciemnosci postac* Co tam słychać smile witaj Herubinek blaugh witaj Kitat *przytul* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:11 am
Widział ktoś Delise crying ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:11 am
herubinek Lethiel herubinek Witam *wyłąnia sie z ciemnosci postac* Co tam słychać smile witaj heru wink dawno cie nie widzialam *przytuuuuuuuuuuul* whee A dużo zajęć na kompie- nie styka czasu na wszystko + braciszek i psikus... xp Ale spoko... postaram sie byc częściej... wink nio mam nadzieje blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:13 am
Mam jedno pytanko...
Czy jest jakis sposub dostania lisciku za FREE ...??^^
blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:14 am
witaj Sei *przytuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:15 am
Kiart Mam jedno pytanko... Czy jest jakis sposub dostania lisciku za FREE ...??^^ blaugh mozne je czasem wygrac w konkursach avkowych albo rysowniczych blaugh czesc Wam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witaj Sei *przytuuuuul* whee Nyu=^_^= tez mam czarny płąszczyk nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Mam jedno pytanko... Czy jest jakis sposub dostania lisciku za FREE ...??^^ blaugh eme... nie xd chyba ze wplacisz na ich konto 2,5 dolara czy jakoś tak.. wtedy bedziesh dostawal cio miesiąc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:17 am
Sei chan Lethiel witaj Sei *przytuuuuul* whee Nyu=^_^= tez mam czarny płąszczyk nyu=^_^= gratoolacje whee a ja tesh mam bialy w inventory blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:18 am
herubinek Widział ktoś Delise crying ? ...nie chciałbym wprowadzać zamieszania ani błednych info ...ale czy to czasem nie Delisa zrezygnowała z Gai? ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sei chan Lethiel witaj Sei *przytuuuuul* whee Nyu=^_^= tez mam czarny płąszczyk nyu=^_^= gratoolacje whee a ja tesh mam bialy w inventory blaugh whee A teraz zbieranko kasy na nowe listy Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei herubinek Widział ktoś Delise crying ? ...nie chciałbym wprowadzać zamieszania ani błednych info ...ale czy to czasem nie Delisa zrezygnowała z Gai? ... sweatdrop niom.. sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|