|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 3:46 pm
[ Kaku ] Kitty-ShadowCat cześć *przytul* ale tu się ludu schodzi... ale to dobrzu whee mhm, w liczbie trzech mozna zaczac myslec o imprezie. własnie, ale Kiratowi się nie chce xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 3:51 pm
Kitty-ShadowCat [ Kaku ] Kitty-ShadowCat cześć *przytul* ale tu się ludu schodzi... ale to dobrzu whee mhm, w liczbie trzech mozna zaczac myslec o imprezie. własnie, ale Kiratowi się nie chce xp ..Dzis nie mam ochoty .. zaraz chyba ide spac ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 3:52 pm
[ Kaku ] Kitty-ShadowCat cześć *przytul* ale tu się ludu schodzi... ale to dobrzu whee mhm, w liczbie trzech mozna zaczac myslec o imprezie. ekhem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 3:53 pm
Kukus [ Kaku ] Kitty-ShadowCat cześć *przytul* ale tu się ludu schodzi... ale to dobrzu whee mhm, w liczbie trzech mozna zaczac myslec o imprezie. ekhem O.o. i oczywiście jeszcze Kukus blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 3:57 pm
Ide .. Dobranoc ALL...
wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 4:02 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 4:04 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 4:41 pm
czyli zostałam sama???? a szkoda! tracicie najlpesze minuty tej nocy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 4:46 pm
jakby co ja nadal tu jestem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 4:54 pm
ciagle tu jestem.... _-_ ale musze sie zajmowac mamą, naparwde źle sie czuje wiec nie ma mnie miedzy przerwami.. ale chyba nikogo tu nie ma wiec nawet mi nie oodpowie *echo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 6:11 pm
Własnie stwierdziłam, że pójde. jestem zmęczona huh _ _" i to jak!?
pa wszytkim tym których tu nie ma, i cześć tym którzy wejda tu i zobacza tego posta whee
*pstryk, pstryk, ulatnia sie w kłębach sowitego szarego dymu, po czym ten także znika za jakiś czas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:23 pm
no ludki... niech ktoś zaspokoi mą próżność... czytajta czasem mojego Journal'a, noooooooooooooooo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|