|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 3:15 pm
Fajne są te pelerynki, ale teraz dosłownie wszyscy je noszą. ^^
btw. witam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 3:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 3:17 pm
NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gonk scream scream scream grrrrrrr kleska kleska, kleska!!! jakis papalnt mne wyprzedził!!!! ;( buuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 3:19 pm
novelin Fajne są te pelerynki, ale teraz dosłownie wszyscy je noszą. ^^ btw. witam ^^ witaj dlaczego nikt nic nie pisze stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 3:26 pm
Kitty-ShadowCat novelin Fajne są te pelerynki, ale teraz dosłownie wszyscy je noszą. ^^ btw. witam ^^ witaj dlaczego nikt nic nie pisze stare ...nom... :cisza:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 3:29 pm
Kiart Kitty-ShadowCat novelin Fajne są te pelerynki, ale teraz dosłownie wszyscy je noszą. ^^ btw. witam ^^ witaj dlaczego nikt nic nie pisze stare ...nom... :cisza: może jakaś impra we dwoje??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 3:34 pm
Kitty-ShadowCat Kiart Kitty-ShadowCat novelin Fajne są te pelerynki, ale teraz dosłownie wszyscy je noszą. ^^ btw. witam ^^ witaj dlaczego nikt nic nie pisze stare ...nom... :cisza: może jakaś impra we dwoje?? odpowiesz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 3:37 pm
Eh... sorki ale wyrzucilo mnie z gai nie nie moglem sie zalogowac... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 3:39 pm
...Impra ...ja juz dzis nie mam ochoty na impre ... Sorki ... zmeczony jestem ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 3:40 pm
Kiart Eh... sorki ale wyrzucilo mnie z gai nie nie moglem sie zalogowac... sweatdrop O.o. mnie nigdy nie wywaliło stare co do impry-spoxik blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 3:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 3:42 pm
Kitty-ShadowCat Kiart Eh... sorki ale wyrzucilo mnie z gai nie nie moglem sie zalogowac... sweatdrop O.o. mnie nigdy nie wywaliło stare co do impry-spoxik blaugh wink Witaj Kaku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 3:43 pm
cześć *przytul* ale tu się ludu schodzi... ale to dobrzu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 3:44 pm
Kitty-ShadowCat cześć *przytul* ale tu się ludu schodzi... ale to dobrzu whee Nom... narazie tylko 3 osoby ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 3:45 pm
Kitty-ShadowCat cześć *przytul* ale tu się ludu schodzi... ale to dobrzu whee mhm, w liczbie trzech mozna zaczac myslec o imprezie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|