|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:28 pm
Kitty-ShadowCat M-Teen *ocknęła sie* sorki was, bylam zajeta.. mam mame chora, i mamy jeszcze remont hehe wink *popija łyk napoju pomarńczowego* siorb siorb * moja mamulka tesh jest chorutka sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:30 pm
aż bym przeklął ale nie mam siły... Opcy, z łaski swojej... poprzeklinaj za mnie, proszę wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:30 pm
M-Teen Kitty-ShadowCat M-Teen *ocknęła sie* sorki was, bylam zajeta.. mam mame chora, i mamy jeszcze remont hehe wink *popija łyk napoju pomarńczowego* siorb siorb * moja mamulka tesh jest chorutka sad sad gdzie można kupić taki płaszczyk jak masz na sobie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:31 pm
Kukus aż bym przeklął ale nie mam siły... Opcy, z łaski swojej... poprzeklinaj za mnie, proszę wink "ja pierdole kurwa" mój ulubiony tekst z Dnia Świra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:32 pm
matko, jak ta gaja sie wiesza... Straciłam jendą przynente!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:32 pm
Kukus aż bym przeklął ale nie mam siły... Opcy, z łaski swojej... poprzeklinaj za mnie, proszę wink jesteś na mnie zły? przez tą kłutnie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:33 pm
Kitty-ShadowCat M-Teen Kitty-ShadowCat M-Teen *ocknęła sie* sorki was, bylam zajeta.. mam mame chora, i mamy jeszcze remont hehe wink *popija łyk napoju pomarńczowego* siorb siorb * moja mamulka tesh jest chorutka sad sad gdzie można kupić taki płaszczyk jak masz na sobie?? to nie płaszczyk, to bluza indahood czy jakos tak i siatka biggrin a doł to spodnie od moiry wink SIEMANKO KUKUS! DAWNO SIE NIE WIDZELIŚMY wink hehehe *tuli, tulu kukuska*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:34 pm
~~lena-undesaid~~ matko, jak ta gaja sie wiesza... Straciłam jendą przynente! O.o. sad to rzykre
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:35 pm
M-Teen Kitty-ShadowCat M-Teen *ocknęła sie* sorki was, bylam zajeta.. mam mame chora, i mamy jeszcze remont hehe wink *popija łyk napoju pomarńczowego* siorb siorb * moja mamulka tesh jest chorutka sad sad moja teeeeż crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:36 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:37 pm
Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ matko, jak ta gaja sie wiesza... Straciłam jendą przynente! O.o. sad to rzykre ale co tam, mam jeszcze 9... blaugh Kase zbieram... 40000g...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:37 pm
~~lena-undesaid~~ Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ matko, jak ta gaja sie wiesza... Straciłam jendą przynente! O.o. sad to rzykre ale co tam, mam jeszcze 9... blaugh Kase zbieram... 40000g... O.o. dużo eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|