|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:12 pm
Jaswinder *wyskakuje na solo - walczy z opcym na gołe klaty* *walczy walczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:12 pm
opcy moge zarzucic jakimś innym... na przykład:  JA?! *walczy z nim na gołe klaty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:13 pm
Jaswinder JA?! *walczy z nim na gołe klaty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
okejka ludki ide lulac... bo moje zdrowie zostalo nadwrezone przez ta cholerna klotnie za przeproszeniem dobranoc szkraby whee
oyasumi!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen *ocknęła sie* sorki was, bylam zajeta.. mam mame chora, i mamy jeszcze remont hehe wink *popija łyk napoju pomarńczowego* siorb siorb * moja mamulka tesh jest chorutka sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:14 pm
Kitty-ShadowCat Prinee Kitty-ShadowCat Miss_Karina Rynn the Vampire nie przesadź w drugą stronę..bo prawdę powiedziawszy to mnie na tym twoim kochaniu zbytnio nie zależy, a bułeczka z mojego żołądka szykuje się do obejrzenia świata raz jeszcze... moja tez XP i moja cola.... >.< O.o. oglądam ,, wywiad z wampirem,, O.o. blee xp Wspanialy film ;] Jeden z moich ulubonych biggrin poprostu cudo ale The Ring cudo tez byl mam 2 czesc na kompie xD O.o. the ring - moje ulubione....widziałam wszystkie wersje (japońskie i amerykanską)-git film- koffam horrory i thlirery blaugh a ogladalas Saw ? (Piłe) nie chodzi tu o teksanska masakre? podobno niezle o jakis psychicznych facecie biggrin co porywa ludzi i kaze im robic w czasie jakies rozne zadania bo jak nie to np zabije im rodzine np osbilowac sobie noge rozedrzec cialo sparalizowanego kolegi itd ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:16 pm
opcy Jaswinder JA?! *walczy z nim na gołe klaty*  *ciągnie opcego za włosy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:18 pm
prinee- nie nie oglądałam ale wg fajnym thrilerem,, jest bler wich project ,,(niewiem jak się to pisze) albo darknes, ghotica, egzorcysta (tylko 1 część), sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:18 pm
Jaswinder *ciągnie opcego za włosy* taaa..... *podcina ją*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:20 pm
Kitty-ShadowCat prinee- nie nie oglądałam ale wg fajnym thrilerem,, jest bler wich project ,,(niewiem jak się to pisze) albo darknes, ghotica, egzorcysta (tylko 1 część), sweatdrop ja sie o mało nie zesrałem ze strachu przy "Dark Water"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:20 pm
opcy Jaswinder *ciągnie opcego za włosy* taaa..... *podcina ją* spokojnie bo mi siostrzyczke zabijesz i zostane sierotą crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:21 pm
Kitty-ShadowCat prinee- nie nie oglądałam ale wg fajnym thrilerem,, jest bler wich project ,,(niewiem jak się to pisze) albo darknes, ghotica, egzorcysta (tylko 1 część), sweatdrop aaaa odpisalam ci na tego posta ale sie nie dodalo ;( sadam bo mnie gaia meczy database a zreszta napsize to jeszcze raz Blair witch project ;] ogladam ale tylko te autentyczne (??) tasmy ;] koncowka filmu wywolala u mnie wstrzas XDXDXDXDXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:22 pm
opcy Kitty-ShadowCat prinee- nie nie oglądałam ale wg fajnym thrilerem,, jest bler wich project ,,(niewiem jak się to pisze) albo darknes, ghotica, egzorcysta (tylko 1 część), sweatdrop ja sie o mało nie zesrałem ze strachu przy "Dark Water" E.e. nie znam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:25 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:27 pm
Kitty-ShadowCat Prinee Kitty-ShadowCat prinee- nie nie oglądałam ale wg fajnym thrilerem,, jest bler wich project ,,(niewiem jak się to pisze) albo darknes, ghotica, egzorcysta (tylko 1 część), sweatdrop aaaa odpisalam ci na tego posta ale sie nie dodalo ;( sadam bo mnie gaia meczy database a zreszta napsize to jeszcze raz Blair witch project ;] ogladam ale tylko te autentyczne (??) tasmy ;] koncowka filmu wywolala u mnie wstrzas XDXDXDXDXD O.o. oglądałam też wiele innych strasznych filmle najbardziej podobał mi się the ring..... jak dla mnie najstraszniejszy sweatdrop a ja koffam się bać mam zamiar iść do kina na klątwe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|