|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 1:55 pm
opcy Prinee Kitty-ShadowCat koffam was wszystkich..... blaugh może to przez to że wzieełam tabletke uspakajającą stare WOW zaszalalas laleczko ;] tylko tam nie zasnij przez kompem xD na litość Boską ... ZAMKNIJ SIE!! ja jestem cichutko biggrin a jeśli chcecie proshu bardzo-mogę być laleczką blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 1:56 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 1:56 pm
opcy Jaswinder opcy Jaswinder opcy, skoro nie chcesz się zmierzyć na klaty, to po co ja bluzkę zdjęłam? sweatdrop o cholercia......... eek wreszcie jakies mile zabawy na forum! nie ciesz się tak... mam jescze Black Strapless Bra... blaugh a to sie nie liczy...miało byc na gołe klaty! scream wyskoczysz na solo? ^^ *cytuje opcusia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 1:59 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
koffam was wszystkich...... spokojnie... jestem spokojna... nikt mnie nie prowokooje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to zrobcie to tak .... załóżcie topic np. "moje zaczepki Kociaka i jej odpowiedzi na nie....." i tam se gadajcie... nie wiem jak dla ogółu ale dla mnie to juz przestało byc śmieszne... przez pierwsze 2 godziny yo sie naprawde sie dobrze bawiłem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:01 pm
Jaswinder opcy a to sie nie liczy...miało byc na gołe klaty! scream wyskoczysz na solo? ^^ *cytuje opcusia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:02 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:04 pm
nie przesadź w drugą stronę..bo prawdę powiedziawszy to mnie na tym twoim kochaniu zbytnio nie zależy, a bułeczka z mojego żołądka szykuje się do obejrzenia świata raz jeszcze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kitt powiedzialas to juz wiele razy wiec moze juz wystarczy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OK, OK... tERAZ PRZESADZASZ W DRUGĄ STRONE...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|