|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 1:45 pm
~~lena-undesaid~~ M-Teen Kitty-ShadowCat Miss_Karina Prinee- nie draznij K. K.- uspokoj sie i nie krzycz Kari- ja bym się z prinee najchętniej pogodziła ale ona mi na to nie pozwala.... sweatdrop ja nienawidze się kłoocić ale często to robie stare zauwazylismy... laleczko xd serio jestes taka lalka biggrin lUDZIE... ja was błagam... nie prowokujcie juz tej naszej kitty... I jak my mamy ci przebaczyc, kituś? Ok, masz ten sw�j tkz. temperament, no ale ja cie prosze... Ba, bvłagam, TRZYMAJ NERWY NA WODZY!! a wy nie nazywajcie jej juz laleczka, bo ja (moze nieświadomie) prowokujecie, a ja jej juz nie mam siły uspokajać... Poza tym... Czy to forum jest tylko na kł�tnie?/ lol biggrin jestes kochana biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 1:46 pm
Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ M-Teen Kitty-ShadowCat Miss_Karina Prinee- nie draznij K. K.- uspokoj sie i nie krzycz Kari- ja bym się z prinee najchętniej pogodziła ale ona mi na to nie pozwala.... sweatdrop ja nienawidze się kłoocić ale często to robie stare zauwazylismy... laleczko xd serio jestes taka lalka biggrin lUDZIE... ja was błagam... nie prowokujcie juz tej naszej kitty... I jak my mamy ci przebaczyc, kituś? Ok, masz ten swkz. temperament, no ale ja cie prosze... Ba, bvłagam, TRZYMAJ NERWY NA WODZY!! a wy nie nazywajcie jej juz laleczka, bo ja (moze nieświadomie) prowokujecie, a ja jej juz nie mam siły uspokajać... Poza tym... Czy to forum jest tylko na kłe?/ ale ja jush spokojna jestem.... koffam was wszystkich... blaugh pokój z wami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 1:46 pm
łiii, pink box i laurels ^^;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 1:47 pm
Rynn the Vampire łiii, pink box i laurels ^^; i wroocila
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 1:47 pm
Rynn the Vampire łiii, pink box i laurels ^^; wreszcie jestes whee juz mi powoli cierpliwosc mnie opuszczala jak tam sklepik? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 1:48 pm
i nastał spokój..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrocilem ^^ mam pingwinki ^^
thx rynn 'wieeelki przytul' xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy, skoro nie chcesz się zmierzyć na klaty, to po co ja bluzkę zdjęłam? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 1:49 pm
Sayokun wrocilem ^^ mam pingwinki ^^ thx rynn 'wieeelki przytul' xd xd jejq Say... wyzuta z sil jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun wrocilem ^^ mam pingwinki ^^ thx rynn 'wieeelki przytul' xd xd mam tez ja biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun wrocilem ^^ mam pingwinki ^^ thx rynn 'wieeelki przytul' xd xd siema tej skad wy macie te ksiezyce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 1:50 pm
OK ja lece- papa karinko 4laugh
nich niach nioch
Muahahaha
*okrywa sie płaszczykiem i znika w powłoce ciemności*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder opcy, skoro nie chcesz się zmierzyć na klaty, to po co ja bluzkę zdjęłam? sweatdrop o cholercia......... eek wreszcie jakies mile zabawy na forum!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
koffam was wszystkich..... blaugh może to przez to że wzieełam tabletke uspakajającą stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|