|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 1:27 pm
Miss_Karina ~~lena-undesaid~~ Miss_Karina HeeroX Kari-chan co ty masz na plecach *obserwuje ja uwaznie* a to to nowy item z listow wink
Lena- Skracaj cytaty!!!! w poscie mozesz miec max 5 cytatow!!ok, ok... wiec popraw teraz stare gotowe (tylko dlaczego robie wszystko co mi każe karina...? stare )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 1:27 pm
HeeroX *usmeicha sie smutno macha do wszystkich lapka i wychodzi* sad *odmachuje na dowidzenia,* pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 1:28 pm
Prinee Lethiel opcy nic nie stracilas.. tu nadal "stan zapalny" argh... a myslalam ze mnie ominie xd pozostaje nam w takiej sytooacji tylko jedno ... *przewraca opcego na podloge* *turl turl* xd blaugh xd Lethiel Ciebie ominie smile Wzystkich ominie oprocz laleczki ;] *nie wytrzymooje* do cholery NIE JESTEM LALECZKĄ..... czy naprawde jesteś na tyle głupia żeby tego nie zrozumieć? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 1:28 pm
Kitty-ShadowCat czy mógłby ktoś powiedzieć pannie prinee że nie życzę aby mówiła do mnie laleczko? whee powiedziec zawsze mozna ale nie trzeba posluchac zreszta nie widze zeby ktos byl zainteresowany xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 1:29 pm
sweatdrop chyba nie obejdzie się bez walki w kisielu/błocie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 1:30 pm
Kitty-ShadowCat Prinee Lethiel opcy nic nie stracilas.. tu nadal "stan zapalny" argh... a myslalam ze mnie ominie xd pozostaje nam w takiej sytooacji tylko jedno ... *przewraca opcego na podloge* *turl turl* xd blaugh xd Lethiel Ciebie ominie smile Wzystkich ominie oprocz laleczki ;] *nie wytrzymooje* do cholery NIE JESTEM LALECZKĄ..... czy naprawde jesteś na tyle głupia żeby tego nie zrozumieć? stare mwhahahaha :> oooo odezwalam sie do mnie razz a Mialas mnie ignorowac ! nie slowna jestes laleczko ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel opcy nic nie stracilas.. tu nadal "stan zapalny" argh... a myslalam ze mnie ominie xd pozostaje nam w takiej sytooacji tylko jedno ... *przewraca opcego na podloge* *turl turl* xd blaugh xd jak najbardziej *turlu turlu* *wychodzi na chwile do swojej bazy pod fotelem* dobra.. jak natychmiast sie nie uspokoicie to puszcze wam to!!! *pokazuje płyte Kai Paschalskiej* eek NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder sweatdrop chyba nie obejdzie się bez walki w kisielu/błocie... *z nadzieją w głosie* na gołe klaty?!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel opcy nic nie stracilas.. tu nadal "stan zapalny" argh... a myslalam ze mnie ominie xd pozostaje nam w takiej sytooacji tylko jedno ... *przewraca opcego na podloge* *turl turl* xd blaugh xd jak najbardziej *turlu turlu* *wychodzi na chwile do swojej bazy pod fotelem* dobra.. jak natychmiast sie nie uspokoicie to puszcze wam to!!! *pokazuje płyte Kai Paschalskiej* gonk gonk gonk xd xd xd dobrze wam radze.. uspokoojcie sie gonk musze zmykać crying crying crying dobranoc sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 1:31 pm
~~lena-undesaid~~ Miss_Karina ~~lena-undesaid~~ Miss_Karina HeeroX Kari-chan co ty masz na plecach *obserwuje ja uwaznie* a to to nowy item z listow wink
Lena- Skracaj cytaty!!!! w poscie mozesz miec max 5 cytatow!!ok, ok... wiec popraw teraz stare gotowe (tylko dlaczego robie wszystko co mi każe karina...? stare ) przepraszam bardzo, ale mi zalezy na tym zeby nikomu nic sie nie stalo!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel opcy Lethiel opcy nic nie stracilas.. tu nadal "stan zapalny" argh... a myslalam ze mnie ominie xd pozostaje nam w takiej sytooacji tylko jedno ... *przewraca opcego na podloge* *turl turl* xd blaugh xd jak najbardziej *turlu turlu* *wychodzi na chwile do swojej bazy pod fotelem* dobra.. jak natychmiast sie nie uspokoicie to puszcze wam to!!! *pokazuje płyte Kai Paschalskiej* gonk gonk gonk xd xd xd dobrze wam radze.. uspokoojcie sie gonk musze zmykać crying crying crying dobranoc sad papa sad *tulu tulu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ... musze zmykać crying crying crying dobranoc sad narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 1:32 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 1:33 pm
Kitty-ShadowCat *nie wytrzymooje* do cholery NIE JESTEM LALECZKĄ..... czy naprawde jesteś na tyle głupia żeby tego nie zrozumieć? stare Nie, no kitty, teraz przegiełaś... Może teraz ja cie sprowokuje, ale upominałam cie ze 100 razy i ty nic.,.. Czy ty naprawde nie możesz wytrzymać?! Masz aż tak duży temperament?! Kobieto (dziewczynko) idź se lepiej na forum 13, tej gazety dla 13-latek, może cos ci to da. Tutaj jest normalne forum, i możesz być mała, mieć nawet 5 lat, ale ZACHOWUJ SIE DOROŚLE, JASNE?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 1:33 pm
opcy Jaswinder sweatdrop chyba nie obejdzie się bez walki w kisielu/błocie... *z nadzieją w głosie* na gołe klaty?!! no to dawaj gołą klatę... ja dorzucę drugą... jeszcze kisielu/błota potrzeba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|