|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 1:08 pm
Miss_Karina opcy chłosta dla rozciągaczy ekranu!!!!!!!! taaaak blaugh albo ukarzemy ich w imieniu Czarnego Ksiezyca? xd xd właśnie!!!!! wreszcie ktoś po mojej stronie!!!! bo wy sie wszyscy na mnie wyżywacie bue bue bue.... dobra juz m przeszlo... co z tymi gołymi klatami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadogenes HeeroX *wchodzi i rozglada sie* dobry wieczor witaj cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Prinee kitty buhahaha zlamalas regulamin biggrin che che che bedziesz na czarnej liscie i bedziesz sie smazyc w piekle biggrin buahahahahahahaahahahahaahahahahaa hahahahaahahahahaahahahahaahahahah aahahahahaahahahahaahahahahaahahah ahaahahahahaahahahahaahahahahaahah ahahaahahahahaahahahahaahahahahaah ahahahaahahahahaahahahahaahahahahaa hahahahaahahahahaahahahahaahahahah aahahahahaahahahahaahahahahaahahahaha ahahahahaahahahahaahahah ahaahahahahaahahahahaahahahahaahahaha haahahahahaahahahaha Dziefffffcynecko skadshes sie tu wziela ?;] odwal się ode mnie.... ma byc cicho, K.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina opcy chłosta dla rozciągaczy ekranu!!!!!!!! taaaak blaugh albo ukarzemy ich w imieniu Czarnego Ksiezyca? xd xd buhuhuh sad nie bijcie mnie xD Juz to poprawilam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 1:09 pm
Prinee Miss_Karina opcy chłosta dla rozciągaczy ekranu!!!!!!!! taaaak blaugh albo ukarzemy ich w imieniu Czarnego Ksiezyca? xd xd buhuhuh sad nie bijcie mnie xD Juz to poprawilam smile nie ciebie XD mam kogos zupelnie innego na mysli (wiesz kogo XP) hej heerciu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 1:10 pm
jedna na wszystkich wszyscy na jedna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina wykorzystam ulubione powiedzonko Rynnci podupilo wczesniej czy co stare przeprowadzilam sledzctwo (czyt czytalam wczesniejsze strony) i nie moglam juz wytrzymac doszlam jedynie do 43 xp stare Kitt rady do ciebie stare po 1. nie krzycz w gildzie po 2. nie zachowuj sie jakbys byla dzieckiem (a w rzeczywistosci jestes jeszcze dzieckiem) po 3. opanuj sie i najpierw mysl potem mow co chcesz powiedziec xp po 4. gaia nie jest do awantur ale do relaksu po 5. jeszcze raz opanuj sie i zacznij zachowywac sie troche powazniej niz jak wczesniej zaprezentowałaś xp to trzaskanie drzwiami, płaczenie i te de i tyle co mam do powiedzenia do Kitt xp jestem juz wyjatkowo zdegustowana tym co sie dzialo wczesniej! stressed Martuś juz ci pomagam przeprosiłam już... jesu czy dacie mi spokooj? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 1:11 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Prinee kitty buhahaha zlamalas regulamin biggrin che che che bedziesz na czarnej liscie i bedziesz sie smazyc w piekle biggrin buahahahahahahaahahahahaahahahahaa hahahahaahahahahaahahahahaahahahah aahahahahaahahahahaahahahahaahahah ahaahahahahaahahahahaahahahahaahah ahahaahahahahaahahahahaahahahahaah ahahahaahahahahaahahahahaahahahahaa hahahahaahahahahaahahahahaahahahah aahahahahaahahahahaahahahahaahahahaha ahahahahaahahahahaahahah ahaahahahahaahahahahaahahahahaahahaha haahahahahaahahahaha Dziefffffcynecko skadshes sie tu wziela ?;] odwal się ode mnie.... Bo co mi zrobisz? pobijesz mnie ?:> Naslesz swojego wodzusia? a to moglabys zrobic bo ostatnio jakos nie mam czasu z nim normlanie pogadac xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ~~lena-undesaid~~ O CZYM GADACIE?!?! CZUJE SIE ZAGUBIONA... crying o tym że trzeba zorganizować konkurs walk na gołe klaty *rotfl* rozumiem, że ty byłbys gospodarzem imprezy... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kari-chan co ty masz na plecach *obserwuje ja uwaznie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 1:12 pm
Prinee Kitty-ShadowCat Prinee kitty buhahaha zlamalas regulamin biggrin che che che bedziesz na czarnej liscie i bedziesz sie smazyc w piekle biggrin buahahahahahahaahahahahaahahahahaa hahahahaahahahahaahahahahaahahahah aahahahahaahahahahaahahahahaahahah ahaahahahahaahahahahaahahahahaahah ahahaahahahahaahahahahaahahahahaah ahahahaahahahahaahahahahaahahahahaa hahahahaahahahahaahahahahaahahahah aahahahahaahahahahaahahahahaahahahaha ahahahahaahahahahaahahah ahaahahahahaahahahahaahahahahaahahaha haahahahahaahahahaha Dziefffffcynecko skadshes sie tu wziela ?;] odwal się ode mnie.... Bo co mi zrobisz? pobijesz mnie ?:> Naslesz swojego wodzusia? a to moglabys zrobic bo ostatnio jakos nie mam czasu z nim normlanie pogadac xD *ignoruje ją* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|