|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:42 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:43 pm
Katka1989 Ok... ja spadam... papa wam crying papatki nie martw sie.. mooj telefon kiedyś utonol w umywalce.. przez 2 dni byl zdechnięty ale teraz ma sie dobshe wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:44 pm
M-Teen Jaswinder Miss_Karina czesc wam wywalono mnie z neta evil cosh znoow kitt przeskrobała? XP co przeskrobała, to przeskrobała... nieważne... ale wszyscy na jednego to trochę niehumanitarne... wbijanie komus widel w glowe tez jest niehumanitarne evil dobra ide zobaczyc co sie dzialo z/w
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 Ok... ja spadam... papa wam crying dlugo nie pobylas narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Prin pokazuje pazurki xd Setsuna - to jest po prostu zrozumienie..po prostu nagle zaczynasz rozumieć, o czym dana osoba myśli, i jak do tego wszystkiego podchodzi..Tak jakby widziało się wszystko jej oczami (: chyba mnei to jeszcze nie dotknelo moze na szczescie... ale wszystko przede mna, a mi nie chce sie znoof rozpatrywac ostatnich wydarzen pod tym katem xp xd xd xd
Rynn the Vampire Setsuna Dragonclaw eesh... czas leciec... ale najpierw pytanko do rynnci: przeszkadzalabym ci na liscie gg? xp nie, nie przeszkadzałabyś wink moje gadu : 4394874 3nodding a moje: 6420801 whee napisze ci cos jeszcze teog wieczoru (tak po prostu whee a pozniej mykne z kompa... z checia pozostalabym tu dluzej, ale niestety przyszedl na mnie czas whee patki ludzie i nieludzie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:46 pm
Setsuna Dragonclaw ... a pozniej mykne z kompa... z checia pozostalabym tu dluzej, ale niestety przyszedl na mnie czas whee patki ludzie i nieludzie ninja narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:47 pm
Jaswinder opcy Jaswinder Miss_Karina czesc wam wywalono mnie z neta evil cosh znoow kitt przeskrobała? XP co przeskrobała, to przeskrobała... nieważne... ale wszyscy na jednego to trochę niehumanitarne... witamy w świecie rzeczywistym .:[LOG OUT]:. paa nie bedziemy tesknic (teraz jush naprawde mykam ninja )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lethiel Miss_Karina Rany ludzie co sie dzialo bo mi sie nie chce czytac kilka stron wstecz a ty Kitt nic nie moow, bo znow nowa afera bedziem sweatdrop witaj Kariś *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* ominela cie strashliwa awantoora xd xd xd szkoda ze mnie nei bylo xd powiedzialabym cos niecos sluchajta!!! gaia jest do tego zeby odpoczac od rzeczywistosci i problemoow. Heh....
Opcy- Tjaaa twisted ukarzmy kogos w imieniu Ksiezyca
Pri- witaj ^^ dawno ciebie nie widzialam ^^No jakos tak wyszlo caly czas grac w Ragnaroka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder opcy Jaswinder Miss_Karina czesc wam wywalono mnie z neta evil cosh znoow kitt przeskrobała? XP co przeskrobała, to przeskrobała... nieważne... ale wszyscy na jednego to trochę niehumanitarne... witamy w świecie rzeczywistym .:[LOG OUT]:. paa nie bedziemy tesknic (teraz jush naprawde mykam ninja )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:48 pm
tralalalalaaaaaaaaa!!!!! *dźga widłami w ściane* ukarze cie w imieniu księżyca ... madafaka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:48 pm
Hadogenes Setsuna Dragonclaw ... a pozniej mykne z kompa... z checia pozostalabym tu dluzej, ale niestety przyszedl na mnie czas whee patki ludzie i nieludzie ninja narka papapapa *macha przyjaznie na dowidczenia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:49 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:50 pm
M-Teen Hadogenes Setsuna Dragonclaw ... a pozniej mykne z kompa... z checia pozostalabym tu dluzej, ale niestety przyszedl na mnie czas whee patki ludzie i nieludzie ninja narka papapapa *macha przyjaznie na dowidczenia* m-teen.....skąd jesteś?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|