|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:37 pm
Hadogenes Kitty-ShadowCat oj... mylish się... jak dla mnie ty do tej reshty nie należysz xp tej nie badz taka okrutna bo bedzie nast spor nio wlasnie sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:38 pm
Miss_Karina Rany ludzie co sie dzialo bo mi sie nie chce czytac kilka stron wstecz a ty Kitt nic nie moow, bo znow nowa afera bedziem sweatdrop witaj Kariś *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* ominela cie strashliwa awantoora xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Szczerze serduszko nie boli bo to ja od niego odeszlam do kogo innego razz i co?;] i tu Cie boli, nie? a wogole zobaczymy jak to sie wszystko potoczy jak przyjedzie do mnie na wakacje :> he he he spokuj bo sie wykur... ekhem wkorw**
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Prin pokazuje pazurki xd
Setsuna - to jest po prostu zrozumienie..po prostu nagle zaczynasz rozumieć, o czym dana osoba myśli, i jak do tego wszystkiego podchodzi..Tak jakby widziało się wszystko jej oczami (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina hej panie ksiezycu xd xd Pani Ksiezyc przybywa twisted xd >taa teraz możemy ukarać kogo chcemy "w imieniu księżyca"!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
eesh... czas leciec... ale najpierw pytanko do rynnci: przeszkadzalabym ci na liscie gg? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:40 pm
opcy Jaswinder Miss_Karina czesc wam wywalono mnie z neta evil cosh znoow kitt przeskrobała? XP co przeskrobała, to przeskrobała... nieważne... ale wszyscy na jednego to trochę niehumanitarne... witamy w świecie rzeczywistym .:[LOG OUT]:.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Miss_Karina Rany ludzie co sie dzialo bo mi sie nie chce czytac kilka stron wstecz a ty Kitt nic nie moow, bo znow nowa afera bedziem sweatdrop witaj Kariś *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* ominela cie strashliwa awantoora xd xd xd szkoda ze mnie nei bylo xd powiedzialabym cos niecos sluchajta!!! gaia jest do tego zeby odpoczac od rzeczywistosci i problemoow. Heh....
Opcy- Tjaaa twisted ukarzmy kogos w imieniu Ksiezyca
Pri- witaj ^^ dawno ciebie nie widzialam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw eesh... czas leciec... ale najpierw pytanko do rynnci: przeszkadzalabym ci na liscie gg? xp nie, nie przeszkadzałabyś wink moje gadu : 4394874 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:41 pm
Miss_Karina Hadogenes Kitty-ShadowCat oj... mylish się... jak dla mnie ty do tej reshty nie należysz xp tej nie badz taka okrutna bo bedzie nast spor nio wlasnie sweatdrop xp a ona to może?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Miss_Karina czesc wam wywalono mnie z neta evil cosh znoow kitt przeskrobała? XP noo xp zaczelo sie chyba na 38 xp najlepiej przeczytaj moj okropny zywot dzisiejszy na gildii od jakiejs 20 :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Prin pokazuje pazurki xd Setsuna - to jest po prostu zrozumienie..po prostu nagle zaczynasz rozumieć, o czym dana osoba myśli, i jak do tego wszystkiego podchodzi..Tak jakby widziało się wszystko jej oczami (: nikogo nie obrazajac ale facetow mozna latwo rozgrysc Tutaj to jest (od matiego)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lethiel Miss_Karina Rany ludzie co sie dzialo bo mi sie nie chce czytac kilka stron wstecz a ty Kitt nic nie moow, bo znow nowa afera bedziem sweatdrop witaj Kariś *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* ominela cie strashliwa awantoora xd xd xd szkoda ze mnie nei bylo xd powiedzialabym cos niecos sluchajta!!! gaia jest do tego zeby odpoczac od rzeczywistosci i problemoow. Heh....
Opcy- Tjaaa twisted ukarzmy kogos w imieniu Ksiezyca
Pri- witaj ^^ dawno ciebie nie widzialam ^^tesh chce karać w imieniu księshyca xd xp xd tylko wskashcie cel blaugh 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:42 pm
Ok... ja spadam... papa wam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:42 pm
Jaswinder Miss_Karina czesc wam wywalono mnie z neta evil cosh znoow kitt przeskrobała? XP co przeskrobała, to przeskrobała... nieważne... ale wszyscy na jednego to trochę niehumanitarne... wbijanie komus widel w glowe tez jest niehumanitarne evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|