|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:33 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat Prinee Kitty-ShadowCat a czy reszta mi wybaczy... proshu crying Nie, nie wybaczymy ci..... mwhahaha *piru* a kysz !!!!! ciebie nie pytam o zdanie.... xp co serdushko cię boli że wodzuś wolał mnie od ciebie? co? szczerze..... nie współczuje ci xp scream co? kotek usiluje drapac? uwazaj zeby cie ktos nie wzial za kark... ale przynajmniej sie bronisz bez capsa xp i jas stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cholera jasna dajcie tu jakiegos moda!!!!! to może sie to skończy!!!!!!!!!!!!
Lethi... trzeba racjonalnie do sprawy podejść..... *turlu-turlu*
//now playing: 02. Stasio - [Nie Pożyczaj #02] a cz.4 [5:19]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:34 pm
Miss_Karina czesc wam wywalono mnie z neta evil cosh znoow kitt przeskrobała? XP noo xp zaczelo sie chyba na 38 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina czesc wam wywalono mnie z neta evil cosh znoow kitt przeskrobała? XP siema
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:35 pm
Kitty-ShadowCat oj... mylish się... jak dla mnie ty do tej reshty nie należysz xp tej nie badz taka okrutna bo bedzie nast spor
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rany ludzie co sie dzialo bo mi sie nie chce czytac kilka stron wstecz a ty Kitt nic nie moow, bo znow nowa afera bedziem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina czesc wam wywalono mnie z neta evil cosh znoow kitt przeskrobała? XP co przeskrobała, to przeskrobała... nieważne... ale wszyscy na jednego to trochę niehumanitarne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy cholera jasna dajcie tu jakiegos moda!!!!! to może sie to skończy!!!!!!!!!!!! Lethi... trzeba racjonalnie do sprawy podejść..... *turlu-turlu* //now playing: 02. Stasio - [Nie Pożyczaj #02] a cz.4 [5:19] święta racja opcoosiu 3nodding *turlu turlu* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat Prinee Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat PRZEPRASZAM ZA MOJE ZACHOWANIE .... WYBACZYCIE MI? crying dziękooje *przytoola* już nie będe.... i przepraszam wszystkich.... szczege m-teen... a czy reszta mi wybaczy... proshu crying Nie, nie wybaczymy ci..... mwhahaha *piru* a kysz !!!!! ciebie nie pytam o zdanie.... xp co serdushko cię boli że wodzuś wolał mnie od ciebie? co? szczerze..... nie współczuje ci xp scream Szczerze serduszko nie boli bo to ja od niego odeszlam do kogo innego razz i co?;] i tu Cie boli, nie? a wogole zobaczymy jak to sie wszystko potoczy jak przyjedzie do mnie na wakacje :> he he he
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:36 pm
hej panie ksiezycu xd xd Pani Ksiezyc przybywa twisted xd >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:37 pm
Jaswinder Miss_Karina czesc wam wywalono mnie z neta evil cosh znoow kitt przeskrobała? XP co przeskrobała, to przeskrobała... nieważne... ale wszyscy na jednego to trochę niehumanitarne... witamy w świecie rzeczywistym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|