|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:28 pm
M-Teen Prinee M-Teen Kitty-ShadowCat PRZEPRASZAM ZA MOJE ZACHOWANIE .... WYBACZYCIE MI? crying moje 3 dziury w głowie po widłach chyba nie... ale jestem wyrozumiala i bardzo tolerancyjna i wybaczam... eMka miałaś racje z tą polewką biggrin normlanie na maksa razz Weź bo zaraz nie wyrobie razz buahahahahah domokun polewa moim kosztem he? pewnie smiejesz sie ze zrobili mi 3 dziury w glowie, w dośc uhm.. osobliwych miejscahc, a teraz leze jak ten patyk i nikt nie raczy mi pom mam dzisiaj pechowy dzień razz Przestań, bo za chwilę włączysz caps locka i zaczniesz się nad sobą użalać : P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Setsuna, a na czym to u Ciebie konkretnie polega? 3nodding Empatia oczywiście, nie ból głowy...Ciebie boli głowa, mnie klatka piersiowa...okolice serca i czasami płuca. Nie chciałam powiedzieć, że serce mnie boli, żeby to nie zostało źle zrozumiane wink na tym ze chwilami (nie mowie ze zawsze xp ) potrafie wyczuc nastroj drugiej osoby... czesto i ja go przejmuje >< tak na przyklad jesli ta osoba jest smutna to ja sie staje smutna jesli zla to ja tehs jush jestem zla; albo... ale nie jestem pewna czy to calkowicie pod to podlega... "zauwazanie" ze inni ludzie tesh maja wlasne potrzeby, pragnienia i uczucia, ale czasem sie to "wylacza" dla wlasnego dobra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:29 pm
Rynn the Vampire paskudo, wiesz że nie palę wink wiem i dlatego to mowie hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No nie, następna zdołowana, ja tego nie wytrzymam... Co się stało paskudko?
@Setsuna - nie tłumacz dalej. Mam identycznie. tylko że u mnie do tego dochodzi jeszcze jakby dostrajanie się do umysłu drugiej osoby...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:30 pm
opcy *w niepokojący sposób przeturywuje sie przez pokój* O.o nio ! .. wreszcie porządny turlacz twisted brawo 4laugh whee *turlu turlu obok opcego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Prinee Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat PRZEPRASZAM ZA MOJE ZACHOWANIE .... WYBACZYCIE MI? crying dziękooje *przytoola* już nie będe.... i przepraszam wszystkich.... szczege m-teen... a czy reszta mi wybaczy... proshu crying Nie, nie wybaczymy ci..... mwhahaha *piru* a kysz !!!!! ciebie nie pytam o zdanie.... xp co serdushko cię boli że wodzuś wolał mnie od ciebie? co? szczerze..... nie współczuje ci xp scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:31 pm
witaj Katooś *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* ciemu smootash ?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:31 pm
hej katus rynn: Oo' najwyrazniej jeszcze nie jestem "na tym stopniu wtajemniczenia" albo tego nie zaobserwowalam ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:32 pm