|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:08 pm
Prinee Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat prosze ....... crying wiem że przesadziłam......... crying nie chcę się kłoocić.... prosze....... crying ja wiem że jestem cholernie zazdrosna ale mi zależy na wodzusiu....i dołują mnie takie tematy jak jego byłe crying prosze wybaczcie mi crying Taaak....taaak wkrótce będziemy w trójkę w pokoju tak ?;] może najpierw byś się tak zapytała co?! Pozatym to witam wszystkich ^^ dawno mnie nie było NIE.... I DLA TWOJEJ WIADOMOŚCI WODZUŚ CHCIAŁ ŻEBYM SIĘ TAM WPROWADZIŁA scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:09 pm
Hadogenes juliangel Oki Hado... [stawia tabliczke z napisem] Tutaj zstąpił anioł szczęścia smile ogladajmy to nieszczesne widowisko... [wyciaga butelke martini od Baliaur] chcesz troche ? blaugh nie pije nie ciesz sie tak ja jestem plytki jak kaluza kaluza dla owadow potrafi byc oceanem wink i nie mow tak przy mnie oki ? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee ... Pozatym to witam wszystkich ^^ dawno mnie nie było siema
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hmm...bita śmietana i sos beszamelowy..jaki genialny pomysł surprised
Cześć Prin whee
To ja może dla rozładowania atmosfery zacznę inny temat. Myślicie że jest możliwa miłość przez internet?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prinee *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* witaj 4laugh whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:10 pm
juliangel kaluza dla owadow potrafi byc oceanem wink i nie mow tak przy mnie oki ? smile ja tam twierdze ze ja jestem lochem zara wracam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mushem josh isc crying papathus 3mcie sie cieplutko kotecki xd armagedon jest blisko blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Prinee Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat prosze ....... crying wiem że przesadziłam......... crying nie chcę się kłoocić.... prosze....... crying ja wiem że jestem cholernie zazdrosna ale mi zależy na wodzusiu....i dołują mnie takie tematy jak jego byłe crying prosze wybaczcie mi crying Taaak....taaak wkrótce będziemy w trójkę w pokoju tak ?;] może najpierw byś się tak zapytała co?! Pozatym to witam wszystkich ^^ dawno mnie nie było Prinee !! Kope lat
mam w lodowce bita smietane i sosy swiata wink co ty na to ?Oooo !!!! wspaniale biggrin juz sie nie moge doczekac show biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:11 pm
Rynn the Vampire Hmm...bita śmietana i sos beszamelowy..jaki genialny pomysł surprised Cześć Prin whee To ja może dla rozładowania atmosfery zacznę inny temat. Myślicie że jest możliwa miłość przez internet? jak dla mnie moze sie zaczac przez net ale pozniej powinna byc kontynuowana w wersji live whee jak ze mna i Lorakiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
siemka prinee. Chyba zajarzyłaś o czym gadamy, co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRZEPRASZAM ZA MOJE ZACHOWANIE .... WYBACZYCIE MI? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:13 pm
Kitty-ShadowCat Prinee Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat prosze ....... crying wiem że przesadziłam......... crying nie chcę się kłoocić.... prosze....... crying ja wiem że jestem cholernie zazdrosna ale mi zależy na wodzusiu....i dołują mnie takie tematy jak jego byłe crying prosze wybaczcie mi crying Taaak....taaak wkrótce będziemy w trójkę w pokoju tak ?;] może najpierw byś się tak zapytała co?! Pozatym to witam wszystkich ^^ dawno mnie nie było NIE.... I DLA TWOJEJ WIADOMOŚCI WODZUŚ CHCIAŁ ŻEBYM SIĘ TAM WPROWADZIŁA scream ojeja jeja ! do szpitala bo laleczka zaraz wybuchnie 3nodding 3nodding i co ty nie powiesz ?:> juz ja sobie z nim pogadam mwhehehe biggrin biggrin *piru* :>:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat PRZEPRASZAM ZA MOJE ZACHOWANIE .... WYBACZYCIE MI? crying nio pewnie tylko wylacz capslocka blaugh i panuj nad soba na przyszlosc troche bardziej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur mushem josh isc crying papathus 3mcie sie cieplutko kotecki xd armagedon jest blisko blaugh papatki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|