|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:04 pm
Jaswinder M-Teen juliangel 20:51:11 BlaiR (2188995) ale wszystcy kitty wyklady robia 20:51:16 BlaiR (2188995) wiesz ile ona ma lat?? zgadnij 20:51:27 juliangel (5314069) 12 ? 20:51:49 BlaiR (2188995) 13 20:51:58 juliangel (5314069) eek nie mam pytan no przepraszam bardzo... nie mieliście nigdy trzynastu lat? to jest jakaś sensacja? no straszne... potworne!!! to okropne urodzić się od razu "dorosłą"... tak mi przykro... trochę zrozumienia dla młodszych jeśli łaska... sweatdrop no właśnie. To jest po prostu wredne naśmiewać się z czegoś, na co nie mamy wpływu. A poza tym... Czy mając 13 lat nie mozna się zakochać, czy jak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder M-Teen juliangel 20:51:11 BlaiR (2188995) ale wszystcy kitty wyklady robia 20:51:16 BlaiR (2188995) wiesz ile ona ma lat?? zgadnij 20:51:27 juliangel (5314069) 12 ? 20:51:49 BlaiR (2188995) 13 20:51:58 juliangel (5314069) eek nie mam pytan no przepraszam bardzo... nie mieliście nigdy trzynastu lat? to jest jakaś sensacja? no straszne... potworne!!! to okropne urodzić się od razu "dorosłą"... tak mi przykro... trochę zrozumienia dla młodszych jeśli łaska... sweatdrop wiesh ale zwiazki w takim wieku 4 me nie maja sensu dlatego kiedys z qmpela sobie obiecalysmy ze ni bedziemy mialy facetow do 16 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ~~lena-undesaid~~ ludzie, dajcie spokuj, nie możecie gadać o czyms innym? Proponuje zmiane tematu: cała szkoła sie na mnie uwzięła, że kocham sie w jednym chłopaku (choć ja go nienawidze). Co mam zrobic?? jezeli sluchasz ostrej muzyki to wez gnata... idz do szkoly... wyszczelaj wszystkich.... a na koniec powiedz ze to wszystko wina zespołów których sluchasz... Albo, że Rydzyk Ci kazał. Albo, że to dlatego, że papież miał tracheotomię.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder M-Teen juliangel 20:51:11 BlaiR (2188995) ale wszystcy kitty wyklady robia 20:51:16 BlaiR (2188995) wiesz ile ona ma lat?? zgadnij 20:51:27 juliangel (5314069) 12 ? 20:51:49 BlaiR (2188995) 13 20:51:58 juliangel (5314069) eek nie mam pytan no przepraszam bardzo... nie mieliście nigdy trzynastu lat? to jest jakaś sensacja? no straszne... potworne!!! to okropne urodzić się od razu "dorosłą"... tak mi przykro... trochę zrozumienia dla młodszych jeśli łaska... sweatdrop och, biedactwo nie mozesz jush dac spokoju tej sprawei? wspolczuje cie i teraz to TY sie postaw na nasze miejsce; prawdopodobnie nikt nie chce sluchac jaka to zazdrosna jest kitty bo mial ciezki dzien (i dalej mozna dlugo wywlekac ale dobra...) mloda jest, szybko sie podniesie stare i empaci nie maja latwego zycia... pamietaj o tym stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat prosze ....... crying wiem że przesadziłam......... crying nie chcę się kłoocić.... prosze....... crying ja wiem że jestem cholernie zazdrosna ale mi zależy na wodzusiu....i dołują mnie takie tematy jak jego byłe crying prosze wybaczcie mi crying Taaak....taaak wkrótce będziemy w trójkę w pokoju tak ?;] może najpierw byś się tak zapytała co?! Pozatym to witam wszystkich ^^ dawno mnie nie było
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Rynn the Vampire Rynn the Vampire Setsuna Dragonclaw witka ninja jas: poskladajcie na siebie skargi i wszyscy wylećcie!! i bedzie spokoj stare kati, zawsze mozesz sie wylogowacłaaa, śliczne pikselki ^ ^ Kitty - jak by Cię zazdrość nie oślepiała, to byś potrafiła pomyśleć, i czytać logicznie. A tak patrzysz na wszystko przez pryzmat wściekłości. Daj sobie na wstrzymanie. Jak nie ufasz Wodzowi to na jaką cholerę z nim jesteś? Zamiast być zazdrosną o jego byłą zastanię lepiej, czy nie mogłabyś się od niej czegoś nauczyć. nikt nie zauważył...to ja quotnę... Lena - pokaż im moje zdjęcie, to malkaviańskie, i powiedz, że ich najadę jak się nie odwalą. a ryncia znoff ma racje... nie ma to jak exp sweatdrop w zwiazku najwazniejsze jest zaufanie 3nodding ale ja mu ufam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:05 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ ludzie, dajcie spokuj, nie możecie gadać o czyms innym? Proponuje zmiane tematu: cała szkoła sie na mnie uwzięła, że kocham sie w jednym chłopaku (choć ja go nienawidze). Co mam zrobic?? jezeli sluchasz ostrej muzyki to wez gnata... idz do szkoly... wyszczelaj wszystkich.... a na koniec powiedz ze to wszystko wina zespołów których sluchasz... I LIKE IT heart :CUTE:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:05 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ ludzie, dajcie spokuj, nie możecie gadać o czyms innym? Proponuje zmiane tematu: cała szkoła sie na mnie uwzięła, że kocham sie w jednym chłopaku (choć ja go nienawidze). Co mam zrobic?? jezeli sluchasz ostrej muzyki to wez gnata... idz do szkoly... wyszczelaj wszystkich.... a na koniec powiedz ze to wszystko wina zespołów których sluchasz... surprised hahahahaha biggrin dobre, bardzo dobre, zastusuje przy nastpnym kryzysie biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:06 pm
juliangel Oki Hado... [stawia tabliczke z napisem] Tutaj zstąpił anioł szczęścia smile ogladajmy to nieszczesne widowisko... [wyciaga butelke martini od Baliaur] chcesz troche ? blaugh nie pije nie ciesz sie tak ja jestem plytki jak kaluza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat prosze ....... crying wiem że przesadziłam......... crying nie chcę się kłoocić.... prosze....... crying ja wiem że jestem cholernie zazdrosna ale mi zależy na wodzusiu....i dołują mnie takie tematy jak jego byłe crying prosze wybaczcie mi crying Taaak....taaak wkrótce będziemy w trójkę w pokoju tak ?;] może najpierw byś się tak zapytała co?! Pozatym to witam wszystkich ^^ dawno mnie nie było hyeka *przytul* (szepce Julka chyba znalazla ofiare ale cicho sza)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat prosze ....... crying wiem że przesadziłam......... crying nie chcę się kłoocić.... prosze....... crying ja wiem że jestem cholernie zazdrosna ale mi zależy na wodzusiu....i dołują mnie takie tematy jak jego byłe crying prosze wybaczcie mi crying Taaak....taaak wkrótce będziemy w trójkę w pokoju tak ?;] może najpierw byś się tak zapytała co?! Pozatym to witam wszystkich ^^ dawno mnie nie było no dawno...... witam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:07 pm
pojde srawdzi jak remont idzie wink papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:07 pm
Prinee Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat prosze ....... crying wiem że przesadziłam......... crying nie chcę się kłoocić.... prosze....... crying ja wiem że jestem cholernie zazdrosna ale mi zależy na wodzusiu....i dołują mnie takie tematy jak jego byłe crying prosze wybaczcie mi crying Taaak....taaak wkrótce będziemy w trójkę w pokoju tak ?;] może najpierw byś się tak zapytała co?! Pozatym to witam wszystkich ^^ dawno mnie nie było Prinee !! Kope lat
mam w lodowce bita smietane i sosy swiata wink co ty na to ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:08 pm
M-Teen pojde srawdzi jak remont idzie wink papa to nara pomuz im przy remoncie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:08 pm
Prinee Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat prosze ....... crying wiem że przesadziłam......... crying nie chcę się kłoocić.... prosze....... crying ja wiem że jestem cholernie zazdrosna ale mi zależy na wodzusiu....i dołują mnie takie tematy jak jego byłe crying prosze wybaczcie mi crying Taaak....taaak wkrótce będziemy w trójkę w pokoju tak ?;] może najpierw byś się tak zapytała co?! Pozatym to witam wszystkich ^^ dawno mnie nie było hello prinee ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|