|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 11:58 am
Lenciu jedyny na to sposob ignoruj ich..na pocz beda sie tym jarac potem im przejdzie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 11:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Setsuna Dragonclaw prawda xp ninja > nie dostaniesz mnie! blaugh *zakopooje sie pod swoją sterta poduszek* *tajniasty niespodziewany rzoot w Setsu* xd blaugh xd jeszcze cie dostane blaugh whee >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:00 pm
Kitty-ShadowCat prosze ....... crying wiem że przesadziłam......... crying nie chcę się kłoocić.... prosze....... crying looz bylo minelo nie wroci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ja tam osobiscie jak ktos mnie obraza to go olewam a potem pr(o)ubuje sie z nim/nia pogodzic
ja sie nie lubie klucic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen juliangel 20:51:11 BlaiR (2188995) ale wszystcy kitty wyklady robia 20:51:16 BlaiR (2188995) wiesz ile ona ma lat?? zgadnij 20:51:27 juliangel (5314069) 12 ? 20:51:49 BlaiR (2188995) 13 20:51:58 juliangel (5314069) eek nie mam pytan no przepraszam bardzo... nie mieliście nigdy trzynastu lat? to jest jakaś sensacja? no straszne... potworne!!! to okropne urodzić się od razu "dorosłą"... tak mi przykro... trochę zrozumienia dla młodszych jeśli łaska... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadogenes juliangel [siada w swojej piaskownicy i usmiech sie do Hadogenes`a] Hadogenes, usiadziesz koło mnie troche nudno sie tu robi... [ redface redface redface redface ] oki a mow do mnie skrutami - had lub hadoOki Hado... [stawia tabliczke z napisem] Tutaj zstąpił anioł szczęścia smile ogladajmy to nieszczesne widowisko... [wyciaga butelke martini od Baliaur] chcesz troche ? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:01 pm
ja zauwazylam rynnciu ^^" kilka stron wczesniej znalazlam twoje zdjecie 3nodding super efekt whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Lethiel Setsuna Dragonclaw prawda xp ninja > nie dostaniesz mnie! blaugh *zakopooje sie pod swoją sterta poduszek* *tajniasty niespodziewany rzoot w Setsu* xd blaugh xd jeszcze cie dostane blaugh whee >O.o *wszędzie do okola wybuchaja poduszki* *spada chmura mięciootkich bialych pioorek* whee 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Lenciu jedyny na to sposob ignoruj ich..na pocz beda sie tym jarac potem im przejdzie 3nodding taak... Ale niech no ja se przypomne... Jak na zarzie wie o tym: grono pedagogiczne cała moja szkoła pobliska szkola całe osiedle... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 12:02 pm
Kitty-ShadowCat prosze ....... crying wiem że przesadziłam......... crying nie chcę się kłoocić.... prosze....... crying ja wiem że jestem cholernie zazdrosna ale mi zależy na wodzusiu....i dołują mnie takie tematy jak jego byłe crying prosze wybaczcie mi crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ ludzie, dajcie spokuj, nie możecie gadać o czyms innym? Proponuje zmiane tematu: cała szkoła sie na mnie uwzięła, że kocham sie w jednym chłopaku (choć ja go nienawidze). Co mam zrobic?? jezeli sluchasz ostrej muzyki to wez gnata... idz do szkoly... wyszczelaj wszystkich.... a na koniec powiedz ze to wszystko wina zespołów których sluchasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|