|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 11:42 am
M-Teen TAK KURWA! BO NIE UMIE SIE POGODIZC Z TYM ZE WODZU MIAL INNA! TO SAMO BEDZIE ZA JAKIS CZAS Z NIA!!!!! *umiera* < > xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur jezu czy jak bedzies miala faceta..to jak sie obruci za inna walniesz go patelnia w lep?? zazdrosc jest norm..ale 3ba czasami znac granice tej tylko bez imion swietych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty, czy Ciebie podupiło? Widzisz już co chcesz chyba. Weź ty jakieś valium, albo się odloguj, a nie naskakuj na wszystkich. Wczytaj się porządnie w ten tekst - on był o moim zdjęciu. Już chyba wszystko interpretujesz na swoją niekorzyść.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 11:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 11:44 am
Hadogenes Baliaur jezu czy jak bedzies miala faceta..to jak sie obruci za inna walniesz go patelnia w lep?? zazdrosc jest norm..ale 3ba czasami znac granice tej tylko bez imion swietych BRAWO HADO!!! *klaszcze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy M-Teen TAK KURWA! BO NIE UMIE SIE POGODIZC Z TYM ZE WODZU MIAL INNA! TO SAMO BEDZIE ZA JAKIS CZAS Z NIA!!!!! *umiera* < > xd xd xd xd xd *chowa sie za opcym* *cichootko pyta* moze skonczmy temat ?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy M-Teen TAK KURWA! BO NIE UMIE SIE POGODIZC Z TYM ZE WODZU MIAL INNA! TO SAMO BEDZIE ZA JAKIS CZAS Z NIA!!!!! *umiera* < > xd xd xd xd xd heh ale opere myslana mamy xp Hado ja sama mam swite imie blaugh a po 2 dla mnie Chrystus byl tylko czlowiekiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Kitty, czy Ciebie podupiło? Widzisz już co chcesz chyba. Weź ty jakieś valium, albo się odloguj, a nie naskakuj na wszystkich. Wczytaj się porządnie w ten tekst - on był o moim zdjęciu. Już chyba wszystko interpretujesz na swoją niekorzyść. podupiło - typowe powiedzenie rynnicy hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 11:45 am
Rynn the Vampire Kitty, czy Ciebie podupiło? Widzisz już co chcesz chyba. Weź ty jakieś valium, albo się odloguj, a nie naskakuj na wszystkich. Wczytaj się porządnie w ten tekst - on był o moim zdjęciu. Już chyba wszystko interpretujesz na swoją niekorzyść. Rynn my sie nie zanmy ale za tą wypowiedż masz ode mnie pokłon (a nawet łypanie okiem) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 11:45 am
opcy M-Teen TAK KURWA! BO NIE UMIE SIE POGODIZC Z TYM ZE WODZU MIAL INNA! TO SAMO BEDZIE ZA JAKIS CZAS Z NIA!!!!! *umiera* < > xd xd xd xd xd no a co może nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 11:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 11:46 am
M-Teen opcy M-Teen TAK KURWA! BO NIE UMIE SIE POGODIZC Z TYM ZE WODZU MIAL INNA! TO SAMO BEDZIE ZA JAKIS CZAS Z NIA!!!!! *umiera* < > xd xd xd xd xd no a co może nie? wierz mi chociaż jest mi glupio z tego powodu to sie z toba zgadzam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 11:47 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur heh ale opere myslana mamy xp Hado ja sama mam swite imie blaugh a po 2 dla mnie Chrystus byl tylko czlowiekiem... to nie rob tego chociaz ze wzgledu na mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Łypanie okiem? A co to, jakiś rodzaj hołdu?
Jacek, ty z tym swoim poznańskim "nadusić" możesz się odemnie odstosunkować xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|