Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8033 8034 8035 8036 8037 8038 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Baliaur

PostPosted: Fri Feb 25, 2005 11:12 am

ararghhhhhhhhhhhhhh nie uzbiram na peleryne..mam tylko 2k wrrrrrrrrrrrrrrrr
zara ide...
Rynn fajne zdjecie..ja kiedys mialam jak sobie ryjek czarnym tuszem umalowalam.. blaugh
a potem go zmywalam 15 min sweatdrop

Wodzu, Kitty ja was bardzo przepraszam, ale mam prawo do pytania o coś w czym mam wątpliwość, jednakże wypowiedź wodza nie zadolowliła mnie w pełni ale mimo wszytko dzięki, i tak i tak sie dowiem whee kitty zachowujesz sie jak pepek swiata, miej sobie tgeo swojego wodza nikt ci go nie zabiera, i jeszcze jedno nie wszycznam zandych wojen, wyrazam swje poglady zdanie mysli bla bla bla ....

aha wodzu ja nie wymieniam twoich grzeszkow, po prostu tak bylo i tyle BYŁO.. a ja sie pytam jak BYŁO.. o tez chyba mozna uszanwac a jak nie chetnie pogadam na PMach.. chyba ze twoja ukochana znowu bedzie tupac nozkami i bedzie zazdrosna... to nie mialo na celu nikogo obrazac...

M-Teen

Wodzu

Aged Hunter

4,250 Points
  • Dressed Up 200
  • PvP 200
  • Partygoer 500

Ide..
papa.
nie grzyc sie!!

Rynn the Vampire
http://stud.wsi.edu.pl/~limanskim/rynn1.jpg a, macie to..najmniej mnie widać...

co za makijaż... smile

~~lena-undesaid~~

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Fri Feb 25, 2005 11:13 am

opcy
Lethiel
opcy
Lethiel
Opcy 4laugh
*skok na opcego*
*przytuuuuuuuuul*
witaj.. za szybko stronki leca .. dopiero teraz zobaczylam wink

zdarza sie......... xp

xd przepraaashaaaam xd
*przytuuuuuuuuul* whee blaugh

no dobra *przytuul* xd

jupi whee blaugh
wreszcie xd
PostPosted: Fri Feb 25, 2005 11:14 am

Wodzu
Ide..
papa.
nie grzyc sie!!

papatki

Lethiel

Tipsy Lunatic

~~lena-undesaid~~

M-Teen
Wodzu, Kitty ja was bardzo przepraszam, ale mam prawo do pytania o coś w czym mam wątpliwość, jednakże wypowiedź wodza nie zadolowliła mnie w pełni ale mimo wszytko dzięki, i tak i tak sie dowiem whee kitty zachowujesz sie jak pepek swiata, miej sobie tgeo swojego wodza nikt ci go nie zabiera, i jeszcze jedno nie wszycznam zandych wojen, wyrazam swje poglady zdanie mysli bla bla bla ....

aha wodzu ja nie wymieniam twoich grzeszkow, po prostu tak bylo i tyle BYŁO.. a ja sie pytam jak BYŁO.. o tez chyba mozna uszanwac a jak nie chetnie pogadam na PMach.. chyba ze twoja ukochana znowu bedzie tupac nozkami i bedzie zazdrosna... to nie mialo na celu nikogo obrazac...

niee, no chyba żartujesz?! Ona jak pepek swiata?! PO PROSTU N I E L U B I SŁUCHAĆ O BYŁYCH WODZA, JASNE?!

[ Message temporarily off-line ]

Rynn the Vampire
Crew

M-Teen

~~lena-undesaid~~
Rynn the Vampire

co za makijaż... smile

Rynn zajebiste foto biggrin dawaj wiecej.. chyba sie nas nie boisz biggrin biggrin biggrin

przepraszam juz jestem...

zasłabłam troszku sweatdrop

ale juz lepiej smile

Hadogenes

jestes ??

Julka

900 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Treasure Hunter 100

Baliaur

PostPosted: Fri Feb 25, 2005 11:15 am

M-Teen

podzielam twoje zdanie..kitty pokaz troche dojrzalosci.... napewno nie jestes w jego zyciu jedyna i nigdy nie bedziesz..zycie...trzeba sie z tym pogodzic... anie plakac tupac nozkami i uciekac przed prawda i przeszloscia
PostPosted: Fri Feb 25, 2005 11:16 am

M-Teen
~~lena-undesaid~~
Rynn the Vampire

co za makijaż... smile

Rynn zajebiste foto biggrin dawaj wiecej.. chyba sie nas nie boisz biggrin biggrin biggrin

Ja? Bać was? To raczej wymnie...

Rynn the Vampire
Crew

Kimagure-chan

PostPosted: Fri Feb 25, 2005 11:16 am

M-Teen

ja nie zachowooje się jak pępek świata.... ale przez te tematy jest mi smutno crying
PostPosted: Fri Feb 25, 2005 11:18 am

juliangel
przepraszam juz jestem...

zasłabłam troszku sweatdrop

ale juz lepiej smile

Hadogenes

jestes ??

nie było cie w najwiekszym tragiźmie minionych 10 minut! razz zaczeto mnie oskarzac o to ze chce byc chlonna wiedzy o mojej kumplei i o tym co sie stalo ze zwiazek sie rzopadł z wodzem! jakby nie mozan sie bylo pogodizc z przeszloscia.. stare delikatesy *usmiechnela sie za swoim powiedzonkiem biggrin *

M-Teen

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Fri Feb 25, 2005 11:18 am

Baliaur
M-Teen

podzielam twoje zdanie..kitty pokaz troche dojrzalosci.... napewno nie jestes w jego zyciu jedyna i nigdy nie bedziesz..zycie...trzeba sie z tym pogodzic... anie plakac tupac nozkami i uciekac przed prawda i przeszloscia

SŁUCHAj, nie wiem jak ty, ale ja tez bym nie chcaiała, żeby ktoś przy mnie adał o byłych mojego boya... stare i to teraz WY się zachowujecie troche niedojrzale, bo nie możecie spełnic jej prośby. A pw to co, nie istnieja juz?! Ona ma (no dobra, troche pofilozofuje) wrazliwa nature... Tacy ludzie też istnieją...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8033 8034 8035 8036 8037 8038 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games