|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 11:12 am
ararghhhhhhhhhhhhhh nie uzbiram na peleryne..mam tylko 2k wrrrrrrrrrrrrrrrr zara ide... Rynn fajne zdjecie..ja kiedys mialam jak sobie ryjek czarnym tuszem umalowalam.. blaugh a potem go zmywalam 15 min sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu, Kitty ja was bardzo przepraszam, ale mam prawo do pytania o coś w czym mam wątpliwość, jednakże wypowiedź wodza nie zadolowliła mnie w pełni ale mimo wszytko dzięki, i tak i tak sie dowiem whee kitty zachowujesz sie jak pepek swiata, miej sobie tgeo swojego wodza nikt ci go nie zabiera, i jeszcze jedno nie wszycznam zandych wojen, wyrazam swje poglady zdanie mysli bla bla bla ....
aha wodzu ja nie wymieniam twoich grzeszkow, po prostu tak bylo i tyle BYŁO.. a ja sie pytam jak BYŁO.. o tez chyba mozna uszanwac a jak nie chetnie pogadam na PMach.. chyba ze twoja ukochana znowu bedzie tupac nozkami i bedzie zazdrosna... to nie mialo na celu nikogo obrazac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ide.. papa. nie grzyc sie!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire http://stud.wsi.edu.pl/~limanskim/rynn1.jpg a, macie to..najmniej mnie widać... co za makijaż... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 11:13 am
opcy Lethiel opcy Lethiel Opcy 4laugh *skok na opcego* *przytuuuuuuuuul* witaj.. za szybko stronki leca .. dopiero teraz zobaczylam wink zdarza sie......... xp xd przepraaashaaaam xd *przytuuuuuuuuul* whee blaugh no dobra *przytuul* xd jupi whee blaugh wreszcie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 11:14 am
Wodzu Ide.. papa. nie grzyc sie!! papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Wodzu, Kitty ja was bardzo przepraszam, ale mam prawo do pytania o coś w czym mam wątpliwość, jednakże wypowiedź wodza nie zadolowliła mnie w pełni ale mimo wszytko dzięki, i tak i tak sie dowiem whee kitty zachowujesz sie jak pepek swiata, miej sobie tgeo swojego wodza nikt ci go nie zabiera, i jeszcze jedno nie wszycznam zandych wojen, wyrazam swje poglady zdanie mysli bla bla bla .... aha wodzu ja nie wymieniam twoich grzeszkow, po prostu tak bylo i tyle BYŁO.. a ja sie pytam jak BYŁO.. o tez chyba mozna uszanwac a jak nie chetnie pogadam na PMach.. chyba ze twoja ukochana znowu bedzie tupac nozkami i bedzie zazdrosna... to nie mialo na celu nikogo obrazac... niee, no chyba żartujesz?! Ona jak pepek swiata?! PO PROSTU N I E L U B I SŁUCHAĆ O BYŁYCH WODZA, JASNE?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Rynn the Vampire http://stud.wsi.edu.pl/~limanskim/rynn1.jpg a, macie to..najmniej mnie widać... co za makijaż... smile Rynn zajebiste foto biggrin dawaj wiecej.. chyba sie nas nie boisz biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
przepraszam juz jestem...
zasłabłam troszku sweatdrop
ale juz lepiej smile
Hadogenes jestes ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 11:15 am
M-Teen Wodzu, Kitty ja was bardzo przepraszam, ale mam prawo do pytania o coś w czym mam wątpliwość, jednakże wypowiedź wodza nie zadolowliła mnie w pełni ale mimo wszytko dzięki, i tak i tak sie dowiem whee kitty zachowujesz sie jak pepek swiata, miej sobie tgeo swojego wodza nikt ci go nie zabiera, i jeszcze jedno nie wszycznam zandych wojen, wyrazam swje poglady zdanie mysli bla bla bla .... aha wodzu ja nie wymieniam twoich grzeszkow, po prostu tak bylo i tyle BYŁO.. a ja sie pytam jak BYŁO.. o tez chyba mozna uszanwac a jak nie chetnie pogadam na PMach.. chyba ze twoja ukochana znowu bedzie tupac nozkami i bedzie zazdrosna... to nie mialo na celu nikogo obrazac... podzielam twoje zdanie..kitty pokaz troche dojrzalosci.... napewno nie jestes w jego zyciu jedyna i nigdy nie bedziesz..zycie...trzeba sie z tym pogodzic... anie plakac tupac nozkami i uciekac przed prawda i przeszloscia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 11:16 am
M-Teen ~~lena-undesaid~~ Rynn the Vampire http://stud.wsi.edu.pl/~limanskim/rynn1.jpg a, macie to..najmniej mnie widać... co za makijaż... smile Rynn zajebiste foto biggrin dawaj wiecej.. chyba sie nas nie boisz biggrin biggrin biggrin Ja? Bać was? To raczej wy mnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 11:16 am
M-Teen Wodzu, Kitty ja was bardzo przepraszam, ale mam prawo do pytania o coś w czym mam wątpliwość, jednakże wypowiedź wodza nie zadolowliła mnie w pełni ale mimo wszytko dzięki, i tak i tak sie dowiem whee kitty zachowujesz sie jak pepek swiata, miej sobie tgeo swojego wodza nikt ci go nie zabiera, i jeszcze jedno nie wszycznam zandych wojen, wyrazam swje poglady zdanie mysli bla bla bla .... aha wodzu ja nie wymieniam twoich grzeszkow, po prostu tak bylo i tyle BYŁO.. a ja sie pytam jak BYŁO.. o tez chyba mozna uszanwac a jak nie chetnie pogadam na PMach.. chyba ze twoja ukochana znowu bedzie tupac nozkami i bedzie zazdrosna... to nie mialo na celu nikogo obrazac... ja nie zachowooje się jak pępek świata.... ale przez te tematy jest mi smutno crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 11:18 am
juliangel przepraszam juz jestem... zasłabłam troszku sweatdrop ale juz lepiej smile Hadogenes jestes ?? nie było cie w najwiekszym tragiźmie minionych 10 minut! razz zaczeto mnie oskarzac o to ze chce byc chlonna wiedzy o mojej kumplei i o tym co sie stalo ze zwiazek sie rzopadł z wodzem! jakby nie mozan sie bylo pogodizc z przeszloscia.. stare delikatesy *usmiechnela sie za swoim powiedzonkiem biggrin *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 11:18 am
Baliaur M-Teen Wodzu, Kitty ja was bardzo przepraszam, ale mam prawo do pytania o coś w czym mam wątpliwość, jednakże wypowiedź wodza nie zadolowliła mnie w pełni ale mimo wszytko dzięki, i tak i tak sie dowiem whee kitty zachowujesz sie jak pepek swiata, miej sobie tgeo swojego wodza nikt ci go nie zabiera, i jeszcze jedno nie wszycznam zandych wojen, wyrazam swje poglady zdanie mysli bla bla bla .... aha wodzu ja nie wymieniam twoich grzeszkow, po prostu tak bylo i tyle BYŁO.. a ja sie pytam jak BYŁO.. o tez chyba mozna uszanwac a jak nie chetnie pogadam na PMach.. chyba ze twoja ukochana znowu bedzie tupac nozkami i bedzie zazdrosna... to nie mialo na celu nikogo obrazac... podzielam twoje zdanie..kitty pokaz troche dojrzalosci.... napewno nie jestes w jego zyciu jedyna i nigdy nie bedziesz..zycie...trzeba sie z tym pogodzic... anie plakac tupac nozkami i uciekac przed prawda i przeszloscia SŁUCHAj, nie wiem jak ty, ale ja tez bym nie chcaiała, żeby ktoś przy mnie adał o byłych mojego boya... stare i to teraz WY się zachowujecie troche niedojrzale, bo nie możecie spełnic jej prośby. A pw to co, nie istnieja juz?! Ona ma (no dobra, troche pofilozofuje) wrazliwa nature... Tacy ludzie też istnieją...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|