|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:50 am
a sama go robilas ?? fajny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:51 am
juliangel ~~lena-undesaid~~ juliangel Baliaur juliangel s**t... zakochałam się... heart heart heart heart Daniel?? blaugh kto jest nominowany? powiedz ploooooooooooooooooooooooooosiem nie no co ty... Hadogenes ale chyba juz zajety jest... sweatdrop stressed scream gonk czy moge spytac jak długa jest lista twoich byłych?? stare moich byłych ?? hmmm... chyba tylko mozna tu Chrisa zaliczyc... a po drugie kolezanko uwazaj na swoje sprawy i nie wtracaj sie w cudze oki ? ja sie nie wtracam, poza tym... a z reszta, lepiej bedzie jak to przemilcze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:52 am
Hadogenes a sama go robilas ?? fajny no chyba 3nodding z komy of coz... Mam jeszcze pare, chcesz zobaczyć??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:52 am
Rynn the Vampire Baliaur - tak, my się schodzimy i rozchodzimy od dw�ch lat...szkoda że ona została w to wplątana. Żal mi jej, ale to już jest rozmowa kt�rą muszę z nią przeprowadzić. Jacek, się SAME przegrywają? :> heh dobrze ze sie shodzicie 3nodding czasami ktos musi ucierpiec sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:54 am
Baliaur Rynn the Vampire Baliaur - tak, my się schodzimy i rozchodzimy od dw�ch lat...szkoda że ona została w to wplątana. Żal mi jej, ale to już jest rozmowa kt�rą muszę z nią przeprowadzić. Jacek, się SAME przegrywają? :> heh dobrze ze sie shodzicie 3nodding czasami ktos musi ucierpiec sweatdrop ech..ale teraz to wszystko jest trochę pokomplikowane...bo staramy się, żeby nikomu się krzywda nie stała. A ona po prostu..hmm..zaczęła rozmawiać z Cieniem w złym czasie. I trochę to wszystko się zakręciło...(;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:56 am
Rynn the Vampire Baliaur Rynn the Vampire Baliaur - tak, my się schodzimy i rozchodzimy od dw�ch lat...szkoda że ona została w to wplątana. Żal mi jej, ale to już jest rozmowa kt�rą muszę z nią przeprowadzić. Jacek, się SAME przegrywają? :> heh dobrze ze sie shodzicie 3nodding czasami ktos musi ucierpiec sweatdrop ech..ale teraz to wszystko jest trochę pokomplikowane...bo staramy się, żeby nikomu się krzywda nie stała. A ona po prostu..hmm..zaczęła rozmawiać z Cieniem w złym czasie. I trochę to wszystko się zakręciło...(; don;t worry 3nodding heyka Leth
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:56 am