|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:34 am
juliangel [bierze deska w reke, skrada sie miedzy klucacymi sie, siada w piaskonicy a obok umieszcz tabliczke z napisem:] Czy ja znowu jestem w piekle ?? stare *kladzie sie obok niej na pleckach patsy na siostunie* co jest?? nie moja wina ze sie lubie bic crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:35 am
juliangel [bierze deska w reke, skrada sie miedzy klucacymi sie, siada w piaskonicy a obok umieszcz tabliczke z napisem:] Czy ja znowu jestem w piekle ?? stare jak to znowu? jak to w piekle? jak chcecie cos na rozweselenie to zostawie wam (bo juz musze leciec) krotka historyjke z tego tygodnia mojego zycia na obczyznie. chcecie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:36 am
racqel juliangel [bierze deska w reke, skrada sie miedzy klucacymi sie, siada w piaskonicy a obok umieszcz tabliczke z napisem:] Czy ja znowu jestem w piekle ?? stare jak to znowu? jak to w piekle? jak chcecie cos na rozweselenie to zostawie wam (bo juz musze leciec) krotka historyjke z tego tygodnia mojego zycia na obczyznie. chcecie? 3nodding papathus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:36 am
Baliaur racqel juliangel [bierze deska w reke, skrada sie miedzy klucacymi sie, siada w piaskonicy a obok umieszcz tabliczke z napisem:] Czy ja znowu jestem w piekle ?? stare jak to znowu? jak to w piekle? jak chcecie cos na rozweselenie to zostawie wam (bo juz musze leciec) krotka historyjke z tego tygodnia mojego zycia na obczyznie. chcecie? 3nodding papathus hmmmm. tznaczy ze mam juz spadac? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:37 am
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat crying auu.... moja rączka...*płacze, a łzy jej kapią na zakrwawioną rączke* crying au... [wyciaga plasterek, po czym zalepia rane]. poczekaj moment[ kladzie rejke na oparciu fotela, po czym zaczyna gestykulowac i spiewnie wyglaszac wersy" serak'in serak'in Oberon!![wokol reki pojawia sie delikatne swiatlo o niebieskiej barwie, i widac, ze pod plastrem rana sie zasklepia]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel hmmmm. tznaczy ze mam juz spadac? sad crying nieeeeeeeeeeeee ze mash historyjke opowiedziec 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:38 am
siema
opcy ty paranoiku co ty masz na plecach ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy M-Teen a ja nic nie zrobiłam crying *chlip, chlip* tylko przyszłam w nadzieji spotkania starych znajoomych np. kaku, miss karina itp.... sad i zeby zjebać kilku ewentualnych nowych znajomych..... xd no właśnie xp dziękooje wodzuś *całuje* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|