|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:28 am
juliangel M-Teen Kitty-ShadowCat M-Teen HEJ CO WY WYPRAWIACIE!? jak nie ma nikogo waznego to robia co chca... jak w chlewie.. stare O.o. wypraszam sobie..... nie obrażaj tego topicu w mojej obecności albo.....*bierze do rączki n80;....* domokun czy ja go obrazam, czy ja go obrazm!? powiedzialam tylko, ze robicie co chcecie gdy kgos nie ma, kto moglby was sprowadzic na ziemie... stare i wypraszam sobie mahacnie tym nożem... zrobisz sobie krzywde i nie daj Boże komuś innemu... jeśli macie szacunek do gildii nie powinniście staraszyć biednych towarzyszy metalowym uzbrojeniem.... współczuje Ci... dziś chyba nie masz dobrego dnia, wszysce sie ciebie czepiają... sad a ja nic nie zrobiłam crying *chlip, chlip* tylko przyszłam w nadzieji spotkania starych znajoomych np. kaku, miss karina itp.... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu, a niewiesz gdzie sie Chris podziewa...
sad
dostałam od niego PM`a...
ale jakos go nie widać...
sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:29 am
~~lena-undesaid~~ wiecie... tak się czasem zastanawiam, jak dwie osoby, kt�re sie niby znaja, ale tak na prawde nie wiedza do końca wszystkiego o tej drugiej osobie, moga sie przyjaźniC??? lepiej sobie daj spokój z zastanawianiem sie.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen hmm wiesz, chodizło mi o osoby takie jak Miss Tao, Omega Sun, Bee albo chociażby Kukus.... ale tak owego ludu nie ma.... w obecnejc chwili - a szkoda nikt mi tu sie nozami nie zabrania sie bawic!!!!!!!!!!!!!! Ani Omesia ani Tao ani Kukus a Bee josh tu nie bywa... dziewczyno jak ci cos nie opasi to sama wiesz?? nie moja wina ze ta pania Lene trochu nosi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:30 am
M-Teen a ja nic nie zrobiłam crying *chlip, chlip* tylko przyszłam w nadzieji spotkania starych znajoomych np. kaku, miss karina itp.... sad i zeby zjebać kilku ewentualnych nowych znajomych..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:30 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:31 am
crying auu.... moja rączka...*płacze, a łzy jej kapią na zakrwawioną rączke* crying au...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Wodzu, a niewiesz gdzie sie Chris podziewa... sad dostałam od niego PM`a... ale jakos go nie widać... sweatdrop eee.. na uczelni jeszcze siedzi... moze przyjdzie za jakies 20 minut....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina papatki neechan ^^ BALI!!!! LENA!!!! U S P O K O J T A SIEM!!!! scream stressed kurde... dobra..bo jak takie cos moze sobie myslec ze mi cos zrobi??? fech ....ja josh sie uspokoilam...wiesh ja ja zwiazalam ze by to to siem uspokoilo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Wodzu, a niewiesz gdzie sie Chris podziewa... sad dostałam od niego PM`a... ale jakos go nie widać... sweatdrop NO WŁAŚNIE... where is he??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:33 am
[bierze deska w reke, skrada sie miedzy klucacymi sie, siada w piaskonicy a obok umieszcz tabliczke z napisem:] Czy ja znowu jestem w piekle ??
stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:34 am
po raz pierwszy na gidlii ktos chce mnie sprzątnąc... no no... czemu w takiej chwili nie ma przy mnie kaku, albo chcoiaażby kyoko lub aki sad a ja nic nie zrobiłam... xp
opcy: twoja złośliwa uwaga nie była konieczna stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|