|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:18 am
juliangel a wydawalo mi sie, ze jego syn popelnil samobojstwo kilka lat temu... dziwne. [podjeżdza na swojej desce do Racqel`a] witaj !! siemano! grasz po niemiecku w hawk'a ?!?!? dziwnieeee... wszystkie tricki tez sie po niemiecku nazywaja? hihihihi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:19 am
Miss_Karina M-Teen HEJ CO WY WYPRAWIACIE!? jak nie ma nikogo waznego to robia co chca... jak w chlewie.. stare tu juz pieklo sie zaczyna -___-"dymy dymy....... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel juliangel a wydawalo mi sie, ze jego syn popelnil samobojstwo kilka lat temu... dziwne. [podjeżdza na swojej desce do Racqel`a] witaj !! siemano! grasz po niemiecku w hawk'a ?!?!? dziwnieeee... wszystkie tricki tez sie po niemiecku nazywaja? hihihihi ooops! zly cytat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:20 am
Miss_Karina M-Teen HEJ CO WY WYPRAWIACIE!? jak nie ma nikogo waznego to robia co chca... jak w chlewie.. stare tu juz pieklo sie zaczyna -___-"*pstryk, pstryk* pokazuje paczke mięciutkich, nie drazniących nosa custeczek higienicznych w wilkim kwadrotowym czarym pudelku z namalowanym szraym poteznym smokiem* chusteczki? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:20 am
~~lena-undesaid~~ Baliaur ~~lena-undesaid~~ *wygina sie, przegryza sznury, pedzi w strone baliaur, po chwili ją zwala na ziemie i żelaznymi, zardzewiałymi kajdankami skuwa ręce* jezu dziwczyno wez sie schowaj..jak ja wiaze to pozadnie... no juz sie tak nie wywyższaj, bo ci jescze tchu zabraknie A poza tym, to ja tego nie rozwiązałam, ja to PRZEGRYZŁAM jak lezysz plecami do ziemi..i rece i nogi masz zwiazane na plecach to jak je kotecku przegryziesh he/?? telekineza xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:21 am
Kitty-ShadowCat M-Teen HEJ CO WY WYPRAWIACIE!? jak nie ma nikogo waznego to robia co chca... jak w chlewie.. stare O.o. wypraszam sobie..... nie obrażaj tego topicu w mojej obecności albo.....*bierze do rączki n�ż....* domokun < > ewentulanie <>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Miss_Karina M-Teen HEJ CO WY WYPRAWIACIE!? jak nie ma nikogo waznego to robia co chca... jak w chlewie.. stare tu juz pieklo sie zaczyna -___-"*pstryk, pstryk* pokazuje paczke mięciutkich, nie drazniących nosa custeczek higienicznych w wilkim kwadrotowym czarym pudelku z namalowanym szraym poteznym smokiem* chusteczki? ^^ ooo... dziekuje ^^ wlasnie dziesiata paczka mi sie skonczyla ^^ ehhh... nie lubie kataru -___-"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ide rysowac biggrin snowborderke biggrin pa :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:22 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Miss_Karina M-Teen HEJ CO WY WYPRAWIACIE!? jak nie ma nikogo waznego to robia co chca... jak w chlewie.. stare tu juz pieklo sie zaczyna -___-"*pstryk, pstryk* pokazuje paczke mięciutkich, nie drazniących nosa custeczek higienicznych w wilkim kwadrotowym czarym pudelku z namalowanym szraym poteznym smokiem* chusteczki? ^^ ja potrzebuje! bo moje kleenex'y sie juz koncza i wszyscy na mnie krzywo patrza w bibliotece jak pociagam nosem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*siada na kanapie wzdycha* Kicie sie bic nie umia xd 3nodding
Papathus Gosiak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:23 am
ech...
czasem i po szwbsku trzeba sobie radzić...
smile
na koniec świata i jeszcze dalej !!
Weeeeeeeeeeeeee
[wykreca kick flipa ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|