|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:11 am
Wodzu Kitty-ShadowCat Wodzu racqel plumm! przepraszam, moze nie na czasie jestem, ale dopiero dzisiaj kumpel mi przekazal, ze zamordowano Beksinskiego!!!!!!! Wiecie cos wiecej?!?! I w ogole czesc wszyscy! wiem... jakis koles wiek 19 zamordowal, bo tamten mu kasy nie chcial pozyczyc... a on go znal.... wiesz wodzus* chowa sie za fotelem i płacze* ignorujesz mnie crying ehhh... [wstaje, i wyciaga zza fotela...] musze gadac z innymi, wiesz..??? ta też gadam z innymi i cię nie ignoruje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:12 am
Baliaur ~~lena-undesaid~~ Baliaur *przykuwa ja do sciany bieze spray i pisze na niej* KOTECEK heyka racquel *wyrywa spray, widać że jest wściekła i farbuje jej całe włosy na czerwono* yay akurat KOTECKU nietrafilas... *zwiazuje jej rece i nogi sznurem kladze na kanapie podchodzi do sciany kresli kresecke i mowi glosem Tweety" to nie byl moj pierwszy kotecek!! twisted "* nie zadzieraj ze mna... *wygina sie, przegryza sznury, pedzi w strone baliaur, po chwili ją zwala na ziemie i żelaznymi, zardzewiałymi kajdankami skuwa ręce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Wodzu Kitty-ShadowCat Wodzu racqel plumm! przepraszam, moze nie na czasie jestem, ale dopiero dzisiaj kumpel mi przekazal, ze zamordowano Beksinskiego!!!!!!! Wiecie cos wiecej?!?! I w ogole czesc wszyscy! wiem... jakis koles wiek 19 zamordowal, bo tamten mu kasy nie chcial pozyczyc... a on go znal.... wiesz wodzus* chowa sie za fotelem i płacze* ignorujesz mnie crying ehhh... [wstaje, i wyciaga zza fotela...] musze gadac z innymi, wiesz..??? ta też gadam z innymi i cię nie ignoruje xp powiesz: gadanie; ale ja jestem jeszcze na 2 forach innych,i musze sie obrobic ze wszytskicm....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sei chan Robie beedable pet i lion cat Saya poszedł na pierwsyz ogien do pomalowania Nyu=^_^= O.o fajnie xd whee moshe mo zrobisz jakiegos zwierzaczka? moze kruczka? whee hehe lepiej szczurka z czerwonym okiem biggrin bedzie miał mooooooc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:13 am
racqel Miss_Karina racqel plumm! przepraszam, moze nie na czasie jestem, ale dopiero dzisiaj kumpel mi przekazal, ze zamordowano Beksinskiego!!!!!!! Wiecie cos wiecej?!?! I w ogole czesc wszyscy! wiemy ze zamordowano go, podejrzewaja 3 osoby- jego przyjaciela, syna i kolege syna (chyba) i jest sledzctwo w tej sprawie Sei co to za jajko? O.o a wydawalo mi sie, ze jego syn popelnil samobojstwo kilka lat temu... dziwne. [podjeżdza na swojej desce do Racqel`a] witaj !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:14 am
~~lena-undesaid~~ Baliaur ~~lena-undesaid~~ Baliaur *przykuwa ja do sciany bieze spray i pisze na niej* KOTECEK heyka racquel *wyrywa spray, widać że jest wściekła i farbuje jej całe włosy na czerwono* yay akurat KOTECKU nietrafilas... *zwiazuje jej rece i nogi sznurem kladze na kanapie podchodzi do sciany kresli kresecke i mowi glosem Tweety" to nie byl moj pierwszy kotecek!! twisted "* nie zadzieraj ze mna... *wygina sie, przegryza sznury, pedzi w strone baliaur, po chwili ją zwala na ziemie i żelaznymi, zardzewiałymi kajdankami skuwa ręce* O.o. spokojnie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Sei chan Nyu=^_^= Narazie to jajko jest:  nie powinno być D.O.B. zamiast B.O.D. ? Dzieks 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ *wygina sie, przegryza sznury, pedzi w strone baliaur, po chwili ją zwala na ziemie i żelaznymi, zardzewiałymi kajdankami skuwa ręce* jezu dziwczyno wez sie schowaj..jak ja wiaze to pozadnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:15 am
Sei chan opcy Sei chan Nyu=^_^= Narazie to jajko jest:  nie powinno być D.O.B. zamiast B.O.D. ? Dzieks 3nodding just doing my job....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:16 am
HEJ CO WY WYPRAWIACIE!?
jak nie ma nikogo waznego to robia co chca... jak w chlewie.. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur ~~lena-undesaid~~ *wygina sie, przegryza sznury, pedzi w strone baliaur, po chwili ją zwala na ziemie i żelaznymi, zardzewiałymi kajdankami skuwa ręce* jezu dziwczyno wez sie schowaj..jak ja wiaze to pozadnie... no juz sie tak nie wywyższaj, bo ci jescze tchu zabraknie A poza tym, to ja tego nie rozwiązałam, ja to PRZEGRYZŁAM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur ~~lena-undesaid~~ *wygina sie, przegryza sznury, pedzi w strone baliaur, po chwili ją zwala na ziemie i żelaznymi, zardzewiałymi kajdankami skuwa ręce* jezu dziwczyno wez sie schowaj..jak ja wiaze to pozadnie... wink ciezkie klimaty.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 10:17 am
M-Teen HEJ CO WY WYPRAWIACIE!? jak nie ma nikogo waznego to robia co chca... jak w chlewie.. stare tu juz pieklo sie zaczyna -___-"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|